|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Съвет за GSM (странни изисквания)
|
|
Автор |
Alvin (оранге) |
Публикувано | 17.05.06 11:18 |
|
Имам значи следния проблем. Още не е проблем де, просто се чудя. Но ако се почудя още дълго, ще е проблем
Трябва да купя телефон за подарък.
Да има МНОГО здрава батерия, защото човека приказва по 2 часа на ден.
Ако е с капаче, ще се откачи заради тия 2 часа, гаранция. Пък и рожденника не харесва такива с капак. Вкус.
Да няма камера, blutooth и подобни екстри. Защото няма да бъдат ползвани НИКОГА.
Да е до 250-260 лв. Ако е по-скъп, пък е без изброените екстри, май не е оправдано.
Да не е от ония NOKIA модели, в които като си сложиш БГ меню, после в SMS менюто и при вписване на телефонни номера в бележника, отпред им е първо кирилицата, а после - латиницата. Много е досадно и пречи.
Да е женски все пак.
Ще съм благодарен за всички предложения.
Мерси в аванс.
Животът и любовта са си живот и любов, a букетът от теменужки си е букет от теменужки.
| |
Тема
|
Re: Съвет за GSM (странни изисквания)
[re: Alvin]
|
|
Автор |
yukos (iYi) |
Публикувано | 17.05.06 13:30 |
|
NOKIA 3220, 6020 или 1100 заради батерията!
| |
Тема
|
[re: yukos]
|
|
Автор |
Alvin (оранге) |
Публикувано | 17.05.06 14:48 |
|
Въпросния човек досега беше с 1100. Не му се виждат цифрите от набиране и въртене из ръцете Малко е дървен, искам нещо по-... дамско
6020 е с камера, а 3220 - прекалено младежки. А и не съм сигурен, че тия с тия модели можеш да пишеш на латиница, докато си с кирилизирано меню. В смисъл - буквите на кирилицата сигурно са преди тези на латиинцата и става една каша...
Благодаря ти все пак.
Сега разглеждам моделите на Samsung и се чудя кой от тези без капак е с мощна батерия. Някой да даде съвет? Аз съм с С100 от година и половина и знам, че той не е сред тях - зареждам го точно през ден
Животът и любовта са си живот и любов, a букетът от теменужки си е букет от теменужки.  Редактирано от Alvin на 17.05.06 15:05.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 17.05.06 15:48 |
|
запо не погледнеш Nokia 6030 тогава
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 17.05.06 15:56 |
|
Ако ти допада 6020 като визия и т.н. , но проблем е камерата виж тогава твоят тел. е 6021.Същият като 6020, но без камера(има и Bluetooth).
| |
Тема
|
yohi, kalra,
|
|
Автор |
Alvin (оранге) |
Публикувано | 17.05.06 16:11 |
|
Гледах и тези модели на НОКИА, дори се бях спрял на 6030, но има един основен проблем, доста досаден:
Слагаш си българско меню. Тръгваш да си запишеш някакъв номер и се оказва, че пишеш на кирилица! Ако решиш да вписваш в бележника на кирилица - ок! - но първо копчетата не са надписани, и второ ако имаш стари номера на латиница, става каша - не знаеш на кое "А" да търсиш Александър и на кое "К" Костадин. Остава вариантът да си пишеш на латиница, но тогава трябва да натиснеш 5-6 пъти, за да се докопаш до латиницата. За писане на SMS-и да не говорим.
Ей това ми е проблема с нокиите. Иначе знам, че са с хубави батерии.
За Самсунг някой да предложи здрава батерия?
Животът и любовта са си живот и любов, a букетът от теменужки си е букет от теменужки.
| |
Тема
|
Re: yohi, kalra,
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 17.05.06 16:26 |
|
Ако е толкова страшен проблема с ЛАТ преди КИР, то Моторола от новите (L) серии - имаш настройка на първичен и вторичен език за въвеждане, независимо, че е с бг-меню...слагаш първичния език да е английски, а вторичния български (и двата поотделно можеш да избереш с просто или с подсказващо въвеждане). Така менюто си е на български, а когато въвеждаш име или смс или текст някъде - дефолтно приема английски и ако все пак искаш да е на български - с # се сменят езиците и цифрови и символни въвеждания.
Батерията - при мен трае 5-6 дена, а говоря доста...но не слушам МР3 плеъра и не ползвам камерата...блутут - рядко. Е, чак по 2 часа на ден не приказвам, де, но все пак доста повече от обичайното...вероятно за 2 дена ще стига с по 2 часа лаф...освен това може да се дозарежда от компютър през USB-то.
Модела - за това, което си описал най-подходящ е L2...без камера, БТ, СД слот и т.н., но не съм го виждал в Бг...вероятно L6 - влиза в ценовите ти граници...вярно, че е с фото и БТ, ама пък не е задължително да се използват
Формфактор - отличен...ако е някоя много изтънчена лейди вероятно няма да й хареса, както някой Самсунг или Нокия, но за делови човек е чудесен, изчистен дизайн...много тънък
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 17.05.06 16:32 |
|
Те май само Нокиа си останаха с досадния софтуер(БГ-БГ ; ЛАТ.-ЛАТ.). С.Е. отдавна са решили този проблем(ако мога така да го нареча)
| |
Тема
|
[re: kalra]
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 17.05.06 17:03 |
|
Абе мене на 6630ката ми не ми е проблем да си го сменя когато поискам езика написане.
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
Тема
|
[re: METHOD]
|
|
Автор |
kalra (bat Koki) |
Публикувано | 17.05.06 17:57 |
|
Да де , ама нали се сещаш че говорим за друг клас телефон.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|