Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:23 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Nokia 6600нови  
Автор sashooo (непознат)
Публикувано07.05.06 09:38

Здравеите взех си Nokia 6600 и имам следния проблем по-вечето приложения не ми работят.Интересува ме как да си преинсталирам целия телефон и какво мми трябва за това .Ако някои ми помегне ще съм много благодарен.

Тема Re: Nokia 6600 [re: sashooo]  
Автор VANDAL (Групенфюрер)
Публикувано07.05.06 10:14

Аз нямам опит с този телефон и не мога да ти помогна,но поне напиши малко по-подробно какво точно му има за да може друг да ти помогне.

Тема Re: Nokia 6600нови [re: VANDAL]  
Автор sashooo (непознат)
Публикувано07.05.06 10:30

Както съм писал и по горе не работят по-вечето работи фаил менажера галерията с картинки не моге да се отвори давами отваряне и остава така с часове , мисли по много абе общо взето трябва да се преинсталира.

Тема Re: Nokia 6600нови [re: sashooo]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано07.05.06 14:19

*#7370#
**7370#

mislq `e ]e trygne pyrwiq kod za ресет , преди това си копирай всичко някъде

Автор Чo :)Модератор (търся дипл. зад)
Публикувано07.05.06 15:57

Запази си каквото ти трябва (прати си го на компютъра с BT или IR).
Зареди телефона поне на 5/7 от батерията.
Провери дали има парола картата Tools > Memory > Options > трябва да няма "Remove password", а само "Set password". Махни я, ако има.
Форматирай картата (E:) от менюто Tools > Memory > Options > Format mem. card
Изключи телефона.
Форматиране и на паметта на телефона (C:).
Натисни и задръж бутоните 'зеления' + '*' + '3'.
Така задържани (с малко гимнастика) натисни и бутона за включване на телефона (отгоре).
Ще видиш как се форматира:

След форамтирането телефона сам си зарежда от ROM паметта (Z:) всичко необходимо в телефонната памет (C:).

Автор Kaтepинa (последна)
Публикувано01.06.06 22:34

Едно питане за същия телефон:
Имам го от 10 дена и досега нямаше проблем, но днес вече на два пъти 3 от бутоните му ту спират да работят ту тръгват. Като му отворя предния панел се оправя. Чудя се хардуерен ли да е проблема, що ли? И още се чудя (незнам дали има връзка) , но от както го нося в калъф с магнитно капаче от тогава взе да ми прави въртели. Може ли магнитите нещо да разбазикват?

Тема Re: Nokia 6600нови [re: Kaтepинa]  
Автор bobot (непознат )
Публикувано02.06.06 21:01

Този телефон отдавна е спрян от производство така че тези който купувате не са нови а рециклирани стари апарати така че е нормално да правят така

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.