Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:41 06.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Motorola RAZR V3iнови  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано25.04.06 20:45

Направо избива рибата от към дизайн, маниашка работа

Тема Re: Motorola RAZR V3iнови [re: DTMF]  
Автор BaHkO_3 (познат)
Публикувано26.04.06 16:04

Дизайна наистина е добър, но за един дизайн да плащаш такава цена... btw приятелката ми има V501 и ми направи впечатление и че и софта не е лош. Ти нали беше фен на SE, напоследък какво почна да се заглеждаш по други телефони, че и направи екперимен с този Panasonic. Да не би нещо да се разочарова от К750?

Тема Re: Motorola RAZR V3iнови [re: BaHkO_3]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано26.04.06 16:38

k750 е перфектен във всяко отношение,панасоника ми е втори телефон за другата карта ,и за експерименти;)а дизайна на моторолата е страшен-става за втори помощен телефон;),понеже е слаб от към бат.,мр3,камера и джава

Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано26.04.06 16:42

А така))) и що реши, че е слаб като батерия..мп3, джава и камера?;))

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано26.04.06 18:23

понеже е слаб от към бат.,мр3,камера и джава

Това е вярно само за камерата донякъде

Редактирано от Cтepн™ на 26.04.06 18:26.

Тема Re: Motorola RAZR V3i [re: Cпoмeниии]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано27.04.06 22:30

Добре:)
680 срещу 900 мАХ в к750,забравям кога съм го зареждал за последно.

МР3 стерео с мегабас в к750, в мотото даже не видях букса за слушалки,дори и да има букса не знам дали свири стерео а още по малко да има еквалайзери

Камерата с автофокус е огромен плюс,да не говорим че сравняваме 2Мп срещу 1,3

изпратих му няколко произволни джава приложения и игри сваляни от незнайния интернет,моторолата каза че не са одобрени и подходящи ,и след инсталацията не тръгнаха изобщо ..

ми това е :)

Смартфона пък ( в случая панасоник х700)е за хора които постоянно си ръчкат телефоните и се чудят какво да му инсталират(попада в друга графа))От толкова много приложения за смартфони единственото полезно приложение беше ПДФ+ с което се разглеждат ПДФ файлове,а преди преснимах документите от монитора с камерата на СЕ-то.
Иначе за едно елементарно изпращане на телефонния указател или Джава или Сис приложение трябва да му търся специална програма... за умен телефон))И батерията я изяжда за отрицателно време,освен че е тромав из менютата

hcgfbsdjfh

Тема мда...нови [re: DTMF]  
Автор eternal_frostМодератор ()
Публикувано28.04.06 09:57

... ама определено доста се изтърка този дизайн вече! Вече почна да дразни безкрайното му "преиздаване" във всяк'ви форми, че и от други фирми дори... аз се кефя само на първия сив V3...

Автор lcoM (новак)
Публикувано28.04.06 15:34

Добре, моторолата е красива, така е. Някой може ли да ми каже като съм на българско меню, как да търся в телефонния указател на латиница. Утрепах се да експериментирам - не става и не става. Всички отзиви които получих са от сорта "Ползвай си го на английски ..." Да за мен няма няма проблеми но телефона е на един колега който ич го няма ... Изяде ме вече а аз не мога да му помогна.
Така че HELP PLEASE !

Тема Re: Motorola RAZR V3iнови [re: lcoM]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано28.04.06 16:01

#, докато се появи втория работен език...който трябва да е бил вече зададен.
Разбира се нищо не пречи още първия да е на английски...просто минавайки на Бг-меню той се сменя на български и трябва ръчно да се зададе

Тема Re: Motorola RAZR V3i [re: Cтepн™]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано28.04.06 17:06

А как се превключва между големи и малки букви при въвеждане на текст? Не съм го човъркал много и не успях да разбера. С # и *не ставаше

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.