|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Motorola RAZR V3i
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 25.04.06 20:45 |
|
Направо избива рибата от към дизайн, маниашка работа
| |
Тема
|
Re: Motorola RAZR V3i
[re: DTMF]
|
|
Автор |
BaHkO_3 (познат) |
Публикувано | 26.04.06 16:04 |
|
Дизайна наистина е добър, но за един дизайн да плащаш такава цена... btw приятелката ми има V501 и ми направи впечатление и че и софта не е лош. Ти нали беше фен на SE, напоследък какво почна да се заглеждаш по други телефони, че и направи екперимен с този Panasonic. Да не би нещо да се разочарова от К750?
| |
Тема
|
[re: BaHkO_3]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 26.04.06 16:38 |
|
k750 е перфектен във всяко отношение,панасоника ми е втори телефон за другата карта ,и за експерименти;)а дизайна на моторолата е страшен-става за втори помощен телефон;),понеже е слаб от към бат.,мр3,камера и джава
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cпoмeниии (MetalMoto™) |
Публикувано | 26.04.06 16:42 |
|
А така))) и що реши, че е слаб като батерия..мп3, джава и камера?;))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 26.04.06 18:23 |
|
понеже е слаб от към бат.,мр3,камера и джава
Това е вярно само за камерата донякъде
Редактирано от Cтepн™ на 26.04.06 18:26.
| |
Тема
|
[re: Cпoмeниии]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 27.04.06 22:30 |
|
Добре:)
680 срещу 900 мАХ в к750,забравям кога съм го зареждал за последно.
МР3 стерео с мегабас в к750, в мотото даже не видях букса за слушалки,дори и да има букса не знам дали свири стерео а още по малко да има еквалайзери
Камерата с автофокус е огромен плюс,да не говорим че сравняваме 2Мп срещу 1,3
изпратих му няколко произволни джава приложения и игри сваляни от незнайния интернет,моторолата каза че не са одобрени и подходящи ,и след инсталацията не тръгнаха изобщо ..
ми това е :)
Смартфона пък ( в случая панасоник х700)е за хора които постоянно си ръчкат телефоните и се чудят какво да му инсталират(попада в друга графа))От толкова много приложения за смартфони единственото полезно приложение беше ПДФ+ с което се разглеждат ПДФ файлове,а преди преснимах документите от монитора с камерата на СЕ-то.
Иначе за едно елементарно изпращане на телефонния указател или Джава или Сис приложение трябва да му търся специална програма... за умен телефон))И батерията я изяжда за отрицателно време,освен че е тромав из менютата
hcgfbsdjfh
| |
|
... ама определено доста се изтърка този дизайн вече! Вече почна да дразни безкрайното му "преиздаване" във всяк'ви форми, че и от други фирми дори... аз се кефя само на първия сив V3...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lcoM (новак) |
Публикувано | 28.04.06 15:34 |
|
Добре, моторолата е красива, така е. Някой може ли да ми каже като съм на българско меню, как да търся в телефонния указател на латиница. Утрепах се да експериментирам - не става и не става. Всички отзиви които получих са от сорта "Ползвай си го на английски ..." Да за мен няма няма проблеми но телефона е на един колега който ич го няма ... Изяде ме вече а аз не мога да му помогна.
Така че HELP PLEASE !
| |
Тема
|
[re: lcoM]
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 28.04.06 16:01 |
|
#, докато се появи втория работен език...който трябва да е бил вече зададен.
Разбира се нищо не пречи още първия да е на английски...просто минавайки на Бг-меню той се сменя на български и трябва ръчно да се зададе
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 28.04.06 17:06 |
|
А как се превключва между големи и малки букви при въвеждане на текст? Не съм го човъркал много и не успях да разбера. С # и *не ставаше
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|