Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:26 15.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови  
Автор bbuilder (непознат )
Публикувано05.04.06 12:25

може ли някой да ми каже възможно ли е MOTOROLA MPX 220 да се ъпдейтне с новия WINDOWS MOBILE 2005? става дума за SMARTPHONE, не за POCKET PC,мисля че има разлика във версиите на Windowsa.И най-важното-откъде да го сваля тоя ROM?като съм почнал с въпросите-а възможно ли е на да се инсталират bluetooth driveri на WIDCOMM? Знам че на POCKET PC може,но на SMARTPHONE?

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови [re: bbuilder]  
Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано05.04.06 12:28

Привет!
Все още няма ROM за 220ка...много е вероятно и да не се появи...
Това за драйверите...не ми стана много ясно)))

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови [re: Cпoмeниии]  
Публикувано07.04.06 21:36

защо я пренебрегват MPX220...? А има ли ROM WM 2005 за другите SMARTPHONE -QTEK 8020 примерно?За драйверите-един приятел си е инсталирал WIDCOMM на MDA II който е с преинсталиран WM2005 и сега има и двата bluetooth stack -WIDCOMM и Windows.Разбира се,ползва тоя който е включен в момента.Знаеш вградения на WIndows колко е постен,а WIdcomm има доста повече профили,възможности,хубави икони....Та това ми беше въпроса-може ли да стане и на SMARTPHONE това нещо?

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови [re: bbuilder]  
Публикувано07.04.06 22:57

Ммм..този въпрос за сега има един смислен отговор... Не е толкова разпорстранен като 200ката. Аз също вече съм заинтересован от това да се открие РОМ )))))
За драйверите....на покет ПЦ версията...не би трябвало да има проблем с инсталацията...на адапританата за телефони версия...много неща за съжаление липсват. Лошото е, че на 200 може да се инсталлне, но пък тя няма БТ..и не може да се пробва...
Т.е. да се пробва...хм..че що не...да се види инсталира ли се...стартира ли се...само няма да може да осъществи връзка...за 200ката говоря...хм...

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220??? [re: Cпoмeниии]  
Автор Scott ()
Публикувано09.04.06 16:50

Имам един MPx220, който мога да използвам за проби. Само дай линк към софтуер или драйвери, които искаш да се тестват.

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови [re: Scott]  
Публикувано09.04.06 22:27

220-ка и аз имам...ама какво да експериментираме))) няма РОМ за него))

Тема Re: Windows Mobile 2005 и WIDCOMM на MPX220???нови [re: Cпoмeниии]  
Публикувано11.04.06 01:53

ето линк за bluetooth драйверите на WIDCOMM http://www.indoxda.net/index.php?nId=324.След описанието на процедурата има едно малко незабелязващо се DOWNLOAD-там е същността :)Както казах,успешно са инсталирани и работят на MDA II WM2005.Ще чакаме резултати за MPX220

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.