|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 22.03.06 22:26 |
|
Здравейте
Днес ми гепиха телефона и сега трябва да купя нов.
Бихте ли гласували само и ако желаете да дадете някакво допълнително мнение за това кой от двата телефона бихте ми препоръчали, че се двуумя и не съм много сигурен.
Nokia n70 или Motorola V3x
Предишният телефон (този който откраднаха) беше Motorola V3
Предварителни благодарности.
| |
Тема
|
Re: мнения
[re: ghs]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 22.03.06 23:55 |
|
ediniq по красив,другия по умен, аз гласувах за по красивия (мото) щото не каза какво търсиш))
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
cyg (непознат) |
Публикувано | 23.03.06 08:22 |
|
DTMF, доверих се на твоята преценка за телефоните и гласувах за по-умния , Нокиата, защото и аз не знам какво му трябва на човека.
Редактирано от cyg на 23.03.06 08:24.
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 23.03.06 13:52 |
|
нещо което да замести В3, но и да е със същите функции.
като разгледах спецификаците на двата (Н70 и В3х) единственото което ми хареса при Н70 е, че има повече памент и камерата има по голямо увеличение. също така, че Н70 може да тваря офис документи и подобни. не ми е толкова до тези неща, но все пак... Някакво мнение за батерията? предишният ми издържаше кам 5 дена, като през това време съм слушал музика по няколко часа.
| |
|
Откъде я извади тази музика "няколко часа" на V3?
N70 определено няма да ти държи 5 дни, но аз гласувам за него.
*ignorance is bliss*
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 23.03.06 21:30 |
|
аз съм за моторолата, а на джава вече има достатъчно заместители на смарт-платформите
| |
|
"като през това време съм слушал музика по няколко часа" - а не, че файловете правят общо няколко часа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 24.03.06 08:47 |
|
Замени с подобно Мото - Силвър.
След първото зареждане след купуване батерията отпра цяла седмица с едно междинно дозареждане от около 30 мин., докато пробвах софт за връзка с кабела (в този режим батерията се дозарежда през USBто на компа).
Като през тази седмица яко се слушаха МР3-ки, видеоклипчета и ВТ също навъртя доста време за прехвърляне.
Мисля, че параметрите му са малко по-добри от на V3.
МР3 плеъра възпроизвежда МР3-ки отлично (трябва да са с битрейт до 192 кбпс включително), видео също плейва добре...все пак говорим за 262к TFT екран.
Но трябва да му сложиш карта с мозък
Хубавите страни ще видиш из ревютата, а дотук съм му открил 2 кусура - камерата е само 0,3МРх и е слабичка, въпреки, че има 4х дижитъл и промяна на експозицията според осветеността от -2 до +2. Другият кусур е, че на директна слънчева светлина дисплея се вижда малко трудно.
| |
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
Автор |
ghs (познат) |
Публикувано | 24.03.06 14:29 |
|
е това е моделът който ми откраднаха и не мисля да го копувам наново
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 24.03.06 14:35 |
|
Предишният телефон (този който откраднаха) беше Motorola V3 - това е от титулния ти пост.
Последно какво ти гепиха?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|