|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
минавам да се похваля
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 03.03.06 00:50 |
|
след близо една година ползване на к750и с първата софт версия,преди малко го ъпдейтнах с последния софт R1AA008 Забелязвам по голяма бързина при влизане в джава приложенията с УЕБ браузъра и айсикю,а това което най много ме радва е много по силния звук по време на разговор с малкото високоговорителчеА миналата година му правих хардуерен ъпгрейд по тази причина,...a sega направо звука кърти уши)))
[image]http://images02.snimka.bg/000094382.jpg [/image]
гфххфхгфг
| |
Тема
|
Re: минавам да се похваля
[re: DTMF]
|
|
Автор |
Бpъм-Бpъм (непознат) |
Публикувано | 03.03.06 08:07 |
|
А честито , че забележиш и други промени свързани със стабилноста на bluetooth-а, и качеството на снимките.
| |
Тема
|
Re: Кажи моля те
|
|
Автор |
drug (ветеран) |
Публикувано | 03.03.06 18:40 |
|
как да ра3бера с коя версия е моя?
| |
Тема
|
Re: Кажи моля те
[re: drug]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 03.03.06 19:20 |
|
>*<<*<*
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 06.03.06 16:37 |
|
айде честито да ти е е
аз чакам следваща версия вече аи така за спорта
| |
Тема
|
[re: yohi]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 06.03.06 20:22 |
|
направил съм към 2200 снимки до сега с него,скоро му капнах малко масло в джойстика понеже беше почнал да заяжда и сега е като нов
| |
|
ти се сети най-накрая
ха да ти е честит... много ме радва, обаче се чудя сега какво да правя - до края на месеца ми идва нова кола и като я гледах по снимки - май има уредба за 6230
та ще се хвана да потърся един такъв по-нов тел, ама не ми се разделя с СЕ-то .. как д аси реша дилемата?
| |
|
режеш хендфрито на к750 и вместо слушалките запояваш 2 жака камбанки които да влизат във входа на усилвателя на касетофона))
Но май говориш за спикър фон система, и нищо не може да се направи,ако е кабелна . Или пък взимаш евтин модел нокиа които да съвпада с буксата в колата..не знам)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
yohi (K750i) |
Публикувано | 07.03.06 11:04 |
|
аз имам към 700 снимки - за момента нямам грижи с джоистика но имам колега който много играе на игри и почва да му се ебава по малко.
Имаш ли снимки на последователността на отваряна на К750?
Не че съм тръгнал да го отварям (още е в гаранция) но и това време ще дойде
Редактирано от yohi на 07.03.06 11:06.
| |
Тема
|
[re: yohi]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 07.03.06 12:31 |
|
Нямам снимки,развиват се двете болтчета под капака на батерията които са по ъглите.И после с нещо тънко се повдига предния панел и се сваля,хванат е на щифтове . После се сваля капака лостчето на джойстика и една капка машинно масло се капва в върху джойстика,и му стига
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|