Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:09 20.10.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Siemens ME75 vs Nokia 6020/6021нови  
Автор the_shooter (непознат)
Публикувано18.02.06 18:12

Налага ми се да си сменя телефона (досега бях с нокия 8150, преди това с сименс МЕ45- и от двата съм доволен, но с годините се прецакаха), моделите които съм си харесал са Сименс МЕ75 и Nokiq 6020 или 6021 или в краен случей 6030(предимство цена). Ползвам телефона основно за говорене (говоря доста - по няколко часа дневно). Не се интересувам от подобни екстри като камера и т.н. За времето си Сименс МЕ45 беше много добър телефон, но чух че BENQ имат сериозно участие в МЕ75 (което не ми вдъхва много доверие). Какво бихте ме посъветвали.

Тема Re: Siemens ME75 vs Nokia 6020/6021нови [re: the_shooter]  
Автор JarJar_ (ЧовекОтТълпата)
Публикувано18.02.06 20:53

6021/6020 е изборът от посочените!

Тема Re: Siemens ME75нови [re: the_shooter]  
Автор cyg (непознат)
Публикувано20.02.06 10:09

Сименса е по-добрия телефон, голяма батерия, по-добър екран, като допълнителен бонус е защитата му. Камерата му е слабичка (VGA), но пък изброените Нокии нямат. Телефонът е аналог на М65/С65, така че няма нищо общо с BENQ. За добро или лошо е оригинална разработка на Сименс.

Тема Re: Siemens ME75нови [re: cyg]  
Автор the_shooter (непознат)
Публикувано22.02.06 20:45

cyd, напротив точно разработка на BENQ е. Влез на сайта на Сименс, там си пише в описанието на модела. По отношение на Нокиите едната е с камера.

Тема Re: Siemens ME75 [re: the_shooter]  
Автор JarJar_ (ЧовекОтТълпата)
Публикувано23.02.06 02:35

Да не ти прави впечатление, доста хора говорят наизуст.

Тема Re: Siemens ME75нови [re: the_shooter]  
Автор cyg (непознат)
Публикувано23.02.06 11:42

Да, грешката е моя, по-стария модел 6020 има VGA камера...

BenQ Mobile ME75
Името BenQ се повтаря на няколко места в описанието на модела. Но в описанието на C75 го няма никъде. А двата модела са еднакви, с изключение на корпуса и батерията. Типичните за Сименс менюта, разположение на клавишите, разделителната способност на екрана е еднаква с тези на другите сименси от 75-та серия (СХ75, М75,S75). Вероятно на BenQ е само решението за производство на този модел.

Редактирано от cyg на 23.02.06 11:46.

Тема Re: Siemens ME75нови [re: cyg]  
Автор horror ()
Публикувано24.02.06 11:58

Именно. Модела е на 100% разработка на Сименс, пълен аналог(модификация) на C75, трябваше да излезе доста по-рано, от сименс го спряха, после след придобиването им от benq модела все пак се появи.

Error 113: Illegal operation. Brain not found. Process terminated.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.