|
Тема
|
Siemens ME75 vs Nokia 6020/6021
|
|
Автор |
the_shooter (непознат) |
Публикувано | 18.02.06 18:12 |
|
Налага ми се да си сменя телефона (досега бях с нокия 8150, преди това с сименс МЕ45- и от двата съм доволен, но с годините се прецакаха), моделите които съм си харесал са Сименс МЕ75 и Nokiq 6020 или 6021 или в краен случей 6030(предимство цена). Ползвам телефона основно за говорене (говоря доста - по няколко часа дневно). Не се интересувам от подобни екстри като камера и т.н. За времето си Сименс МЕ45 беше много добър телефон, но чух че BENQ имат сериозно участие в МЕ75 (което не ми вдъхва много доверие). Какво бихте ме посъветвали.
| |
Тема
|
Re: Siemens ME75 vs Nokia 6020/6021
[re: the_shooter]
|
|
Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
Публикувано | 18.02.06 20:53 |
|
6021/6020 е изборът от посочените!
| |
|
Сименса е по-добрия телефон, голяма батерия, по-добър екран, като допълнителен бонус е защитата му. Камерата му е слабичка (VGA), но пък изброените Нокии нямат. Телефонът е аналог на М65/С65, така че няма нищо общо с BENQ. За добро или лошо е оригинална разработка на Сименс.
| |
|
cyd, напротив точно разработка на BENQ е. Влез на сайта на Сименс, там си пише в описанието на модела. По отношение на Нокиите едната е с камера.
| |
|
Да не ти прави впечатление, доста хора говорят наизуст.
| |
|
Да, грешката е моя, по-стария модел 6020 има VGA камера ...
BenQ Mobile ME75
Името BenQ се повтаря на няколко места в описанието на модела. Но в описанието на C75 го няма никъде . А двата модела са еднакви, с изключение на корпуса и батерията. Типичните за Сименс менюта, разположение на клавишите, разделителната способност на екрана е еднаква с тези на другите сименси от 75-та серия (СХ75, М75,S75). Вероятно на BenQ е само решението за производство на този модел.
Редактирано от cyg на 23.02.06 11:46.
| |
Тема
|
Re: Siemens ME75
[re: cyg]
|
|
Автор |
horror () |
Публикувано | 24.02.06 11:58 |
|
Именно. Модела е на 100% разработка на Сименс, пълен аналог(модификация) на C75, трябваше да излезе доста по-рано, от сименс го спряха, после след придобиването им от benq модела все пак се появи.
Error 113: Illegal operation. Brain not found. Process terminated.
| |
|
|
|
|