Тема
|
Къде се продава Motorola MPX200?
|
|
Автор |
Дapт Beйдъp (Sith Master) |
Публикувано | 27.01.06 23:56 |
|
Здравейте. Интересувам се откъде бих могъл да си купя гореспоменатия смартфон. Изключвам вариантите Mtel/Germanos, тъй като не ми се дават сто и кусур лева отгоре. Реалната цена на този телефон е в диапазона 250-300 лева.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
|
|
Тема
|
Re: Къде се продава Motorola MPX200?
[re: Дapт Beйдъp]
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 28.01.06 08:40 |
|
Незнам от каде да го купиш но да те питам за какво ти е този вече доста поостарял телефон?
|
|
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.01.06 15:20 |
|
Този "доста поостарял телефон" все още превъзхожда 99% от новите играчки в редица отношения. Същото важи и за сегашния ми Nokia 6600. За себе си съм наясно какво търся в един телефон. Въпросът откъде може да бъде купен въпросния смартфон остава. Предварително благодаря на отзовалите се!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.Редактирано от Дapт Beйдъp на 28.01.06 15:21.
|
|
|
Привет!
За съжаление...като нов вече няма вариант...е освен на висока цена.
Ако представлява интерес...съвсем скоро ще мога да ти предложа употребяван, но в прекрасно състояние...и с уговорката, че ще си има гаранция...
|
|
|
А, Спомениии! Каква изненада! Трябваше да те послушам, когато ме съветваше да взема Моторолка. Драсни една бележка да опишеш картината в повечко детайли. Току-виж съм се заинтересувал .Редактирано от Дapт Beйдъp на 28.01.06 17:04.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
Публикувано | 28.01.06 17:24 |
|
Вейдъре, реалната цена в БГ на тази Моторола е поне 450-500 лв. нагоре, така че май, най-добрият вариант е Спомениии!
|
|
Тема
|
[re: JarJar_]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.01.06 17:27 |
|
Виж ти... Аз си мислех, че старите кучета са напуснали клуба. Привет и на теб .
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
|
|
|
От 9 февруари ще го има в Метро или поне така пише в новия им спам.
|
|
|
Цена пише ли в брошурата?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 28.01.06 18:56 |
|
Абе то ги превъзхожда ама е бъгав.Имам познати с него през 2-3 месеца е в германос.То не бяха батерии, не искаше да зарежда, после батерията падаше за 5 часа после нещо не четеше сим карти и какви ли не още простотии.Погледни поне мпх220
|
|