Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:20 13.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема MP3 плеъра от промоциите на Мтел/Глобул за 30-40 лнови  
Автор anti.dir.bg.fen (DTMF)
Публикувано19.10.05 19:56

Днес си взех един такъв-"Нипон" б-конект ,МР 3 плеър ,128 МБ че даже и работи добре

Вярно ли че имали и радио,щото не го открих?но и не съм търсил много

Тема Re: MP3 плеъра от промоциите на Мтел/Глобул за 30-40 лнови [re: anti.dir.bg.fen]  
Автор VANDAL (перко)
Публикувано19.10.05 20:00

Добро е нипончето един авер си го взе трябва да го питам дали има радио.
пп.Игрита станаха на к700 всичките мерси много за това

Тема Re: MP3 плеъра от промоциите на Мтел/Глобул за 30-40 лнови [re: VANDAL]  
Автор |Bob| (Audi Fen)
Публикувано19.10.05 21:14

Наистина има качество! Наистина и няма радио. Радио има оново с 256мб което се купува на реална цена. Аз за сега съм много доволен и забелязвам доста хора с такива плеърчета.

Тема Re: MP3 плеъра от промоциите на Мтел/Глобул за 30-40 лнови [re: |Bob|]  
Автор VANDAL (перко)
Публикувано19.10.05 21:27

Абе здраве да е!За 30 лева и сим карта ти дават

Тема Пълни глупостинови [re: VANDAL]  
Автор Pipo (veseljak)
Публикувано20.10.05 12:04

Този МР3 плейър с B-connect е пълна пръчка, първо няма радио, второ не може да се ползва като флаш памет, докато промоцията на М-тел и 2ве, която обаче почти приключва поне могат да се ползват като флаш памет!!! Мои приятели масово си ги купуваха точно с тази цел, докато глобулската промоция ти дава сам песнички и нищо повече!!!

Тема Re: Пълни глупостинови [re: Pipo]  
Автор kod (SetCom.bG)
Публикувано20.10.05 13:46

Не е зле да се ограмотиш малко преди да пишеш глупости и да заблуждаваш народа...
Разбира се, че може да се ползва като флаш носител.

SetCom.bG

Автор Nokia66OO (непознат )
Публикувано20.10.05 13:53

М-телският е голяма тесла, звука е много гаден дори със скъпи слушалки, няма никакъв бас и тн.. Иначе си работи екстра без да броим качеството на звука.

Публикувано20.10.05 23:10

Нещо си в грешка,не е никакъв проблем Нипона от Глобул да се ползва като флаш памет,даже и драйвери не ми искаше. аз и за това го купих,щото мр3 плеър си имам и в к750...Пък и си е нова играчка

Тема Re: Пълни глупостинови [re: Nokia66OO]  
Публикувано20.10.05 23:13

Сигурен ли си че мтелския Нео е с лош звук? Щото мен ме убеждаваха че Нипон-а е много зле от към звук

Тема Re: Пълни глупостинови [re: anti.dir.bg.fen]  
Автор Nokia66OO (непознат )
Публикувано21.10.05 18:18

На мен не ми харесва, може би съм много взискателен, но N-gage-a ми вадеше много по-добър звук. Нипон-а не съм го чувал, то Нео Нео ама има същия модел 20 марки, плюе ги някои китаец за без пари и къвто печат му дръпнат отгоре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.