|
Тема
|
Хванах бъгче в К700 :)
|
|
Автор |
Gallandro (дзен-бирист) |
Публикувано | 18.10.05 18:43 |
|
Тръгвам да се обаждам на един човек, който би трябвало да се намира в последните ми набрани номера... и гледам, че последното ми обаждане е към един човек с който нямам спомени да съм говорил... решавам в първия момент, че телефона е бил незаключен, набрал съм го случайно... случват се такива работи... Да, ама след по-внимателно вглиждане си спомням, че по абсолютно същото време говорих с друг човек, а обаждането към него го няма в последните набрани . Свързах се и с двамата. Този на който телефона ми си мисли, че съм се обаждал казва, че не съм му звънял, а този на който в действително се обадих наистина има входящо обаждане от мен в същото време . Явно телефона се е объркал и е запаметил, че съм звънял на грешен човек .
Имам го от близо една година и за пръв път забелязвам такова нещо. Не че е болка за умиране. Просто ми стана любопитно и реших да го споделя .
| |
Тема
|
Re: Хванах бъгче в К700 :)
[re: Gallandro]
|
|
Автор |
Pipo (veseljak) |
Публикувано | 20.10.05 11:58 |
|
Този бъг го има още в модела Т610!!! Аз лично си патих от него, генерираше си телефони от регистъра на обажданията и си им звънеше!!! Ако си изтрия регистъра няма грижи, но имам ли един номер то си му звънеше периодично!!!
Провери дали наистина не набира!!!!
| |
Тема
|
Re: Хванах бъгче в К700 :)
[re: Pipo]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 21.10.05 10:38 |
|
а тва дали не се получава само на РАЗКОДИРАНИ телефони?
Just a genius
| |
|
|
|
|