|
Тема
|
Препоръчайте ми, моля
|
|
Автор |
actinia (momiche) |
Публикувано | 04.09.05 13:43 |
|
Здравейте,
Препоръчайте ми, моля, някой добър телефон с камера за около 400 - 450 лв макс. Сигурно ще кажете, че понятията "добър" и "за 400-450 макс" се самоизключват, но просто това ми е бюджета....Имам предпочитания към Самсунг, но висчки предложения са добре дошли...
| |
|
Всяка MOTOROLA от V-серията, която се вмества в тази цена. Горещо препоръчвам V600 (или някой от производните й модели, които излязоха след това)
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте ми, моля
[re: actinia]
|
|
Автор |
Flashman (Bad Boy) |
Публикувано | 04.09.05 20:17 |
|
Щом казваш "телефон с камера" и не изброяваш нищо друго, значи държиш на камерата. А моторолите от този клас не се славят с най-добрите камери (VGA камери и не много добра оптика с цел пестене на място и най-вече пари). Аз лично не ти препоръчвам и Самсунг като марка. Какъвто и модел да избереш от Самсунг той ще е по-скоро фешън изгъзица отколкото функционален. А модел на Самсунг до 400-450 лв. до колкото се сещам няма с блутуут, който си е задължителен за камерафон (така де, инфрареда не си е работа, а дата кабел да копуваш е пълна простотия). Това, което аз ти препоръчвам е SE S700i на старо - има всичко - 1.3 мегапикселова камера със светкавица, огромен дисплей, блутуут, радио, МП3 и типичната функционалност на SE телефоните. Вярно, ще го вземеш на старо за тези пари, но според мен е по-добре един Мерцедес с всички екстри на старо, от колкото нова Лада.... 
Aka mishoboss
| |
Тема
|
[re: actinia]
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 04.09.05 20:38 |
|
sonyericsson k f /500 =250 лв и ще ти останат 200 лв за теб
Може и к700и,има повече пиксели по дисплея и повече памет,и ще ти останат 150 лв. Поддържа всички видове комуникации и обмяна на данни
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
actinia (momiche) |
Публикувано | 04.09.05 21:19 |
|
Благодаря ви за съветите. Продължавам умуването (най-много до утре), но вече с едно наум от това, което ми казахте:-)))
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 07.09.05 14:30 |
|
ее ти пък... кога си правил хубава снимка със СЕ К/Ф 500??? за нищо не стават, брат...
Just a genius
| |
|
|
|
|