Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:07 12.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Препоръчайте ми, молянови  
Автор actinia (momiche)
Публикувано04.09.05 13:43

Здравейте,
Препоръчайте ми, моля, някой добър телефон с камера за около 400 - 450 лв макс. Сигурно ще кажете, че понятията "добър" и "за 400-450 макс" се самоизключват, но просто това ми е бюджета....Имам предпочитания към Самсунг, но висчки предложения са добре дошли...

Тема Re: Препоръчайте ми, молянови [re: actinia]  
Автор armenski@pop (mind penetrator)
Публикувано04.09.05 14:12

Всяка MOTOROLA от V-серията, която се вмества в тази цена. Горещо препоръчвам V600 (или някой от производните й модели, които излязоха след това)

Автор Flashman (Bad Boy)
Публикувано04.09.05 20:17

Щом казваш "телефон с камера" и не изброяваш нищо друго, значи държиш на камерата. А моторолите от този клас не се славят с най-добрите камери (VGA камери и не много добра оптика с цел пестене на място и най-вече пари). Аз лично не ти препоръчвам и Самсунг като марка. Какъвто и модел да избереш от Самсунг той ще е по-скоро фешън изгъзица отколкото функционален. А модел на Самсунг до 400-450 лв. до колкото се сещам няма с блутуут, който си е задължителен за камерафон (така де, инфрареда не си е работа, а дата кабел да копуваш е пълна простотия). Това, което аз ти препоръчвам е SE S700i на старо - има всичко - 1.3 мегапикселова камера със светкавица, огромен дисплей, блутуут, радио, МП3 и типичната функционалност на SE телефоните. Вярно, ще го вземеш на старо за тези пари, но според мен е по-добре един Мерцедес с всички екстри на старо, от колкото нова Лада....

Aka mishoboss

Автор DTMF (фантом)
Публикувано04.09.05 20:38

sonyericsson k f /500 =250 лв и ще ти останат 200 лв за теб

Може и к700и,има повече пиксели по дисплея и повече памет,и ще ти останат 150 лв. Поддържа всички видове комуникации и обмяна на данни

Тема Re: Препоръчайте ми, молянови [re: DTMF]  
Автор actinia (momiche)
Публикувано04.09.05 21:19

Благодаря ви за съветите. Продължавам умуването (най-много до утре), но вече с едно наум от това, което ми казахте:-)))

Тема Re: Препоръчайте ми, моля [re: DTMF]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано07.09.05 14:30

ее ти пък... кога си правил хубава снимка със СЕ К/Ф 500??? за нищо не стават, брат...

Just a genius

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.