|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
та...
|
|
Автор |
z_free (людоед) |
Публикувано | 11.06.05 18:56 |
|
нещастие
Просто няма телефон, който да ме грамне - в диапазона 500-700 лева - всеки има някаква преебавка.
Нокиа 6600 няма стерео
s65 не може да плейва мп3 от външна мемори карта
сони-ериксон са с гадни органайзери
samsung обикновено не могат да екстендват паметта
всички имат камери, които са гадни и няма за какво да се ползват, само се плащат
шарени менюта, хай-тек блу туут и всякакви глупост - здраво изглеждат, добър хардуер а в главата нема никой
какво да си купя? някакъв за 100 лв. поне да не се ядосвам
-------------
Special killer double trouble triple extra nicotine monster!Редактирано от z_free на 11.06.05 18:57.
| |
|
Motorola E398.
| |
Тема
|
Re: та...
[re: z_free]
|
|
Автор |
Чo :) (усмихнат) |
Публикувано | 11.06.05 19:57 |
|
под 700 лева , , , , ,
| |
Тема
|
[re: Чo :)]
|
|
Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
Публикувано | 12.06.05 03:15 |
|
Ot men: Sa6to 6230i ili 6630 ili pak Motorola V635
| |
|
Какво ще кажеш за К750? Ммм? Или и той има кусури?
Няма какво да кажеш за СЕ и казваш че им били гадни органайзерите.
И я кажи какво им е гадно? Че аз на моя (с К700 съм) не виждам нещо да му липсва.
| |
|
Ако се напънеш можеш да намериш I-mate Jam за тия пари.
| |
|
Аз и преди бях писал:
Можеш ли да му кажеш на органайзера на К700 да имаш събитие, което да се случва всяка седмица в понеделник сряда и четвъртък в 15 часа, да ти визуализира колко време ще трае събитието по някакъв начин, естествено да ти напомня 45 минути преди случката .... reoccurance-а много го ползвам на сименса и не ми се разделя с него.
Ако го може - чудесно! :) Това е мисля едно от двете неща които ме спират за СЕ.
PS: Според mobile review не го може: I was unable find a way to setup reoccurrence rate; in my samples this feature was not present at all.
-------------
Special killer double trouble triple extra nicotine monster!Редактирано от z_free на 12.06.05 12:10.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 13.06.05 13:09 |
|
Можеш ли да му кажеш на органайзера на К700 да имаш събитие, което да се случва всяка седмица в понеделник сряда и четвъртък в 15 часа, да ти визуализира колко време ще трае събитието по някакъв начин, естествено да ти напомня 45 минути преди случката .... reoccurance-а много го ползвам на сименса и не ми се разделя с него.
може разбира се

| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор |
z_free (людоед) |
Публикувано | 13.06.05 17:18 |
|
Как точно? Вербално ли? :) .. без идея за сарказъм
Във ръководствата и описанията, които намерих такава опция отсъства.
-------------
Special killer double trouble triple extra nicotine monster!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (фантом) |
Публикувано | 13.06.05 17:25 |
|
будилника ми звъни от понеделник до петък,в събота и неделя пропуска.Така съм го настроил.
Срещите в календара могат да се настройват да се повтарят на всяка седмица,година или всеки месец.
Така е календара и будилника на всички СЕ модели от 5-6 години насам

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|