Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 29.10.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хора не мога да си update-на Siemens M55????нови  
Автор hose (dao)
Публикувано04.04.05 20:20

имама проблем с ъпдейтването на телефона си - Сименс М55

като му включа нали всички джажи и т.н. и започне да се ъпдейтва в един момент ми казва - софтуера ви е погрешен не може да стане или нещо такова

предполагам е защото е разкодирван - някой има ли идея какво е защо е и как може да се излъже?!?!

ъпдейта го свалям от сайта на сименс
мерси

Тема Re: Хора не мога да си update-на Siemens M55????нови [re: hose]  
Автор dj22O ()
Публикувано04.04.05 23:01

Ами кои знае как е разкодиран и сигурно тест поинта му е отрязан и стааа мазало ... Само в некой сервиз

Тема Re: Хора не мога да си update-на Siemens M55????нови [re: dj22O]  
Автор hose (dao)
Публикувано05.04.05 18:59

ami ne sum 100% che e razkodirvan - no za da pravi takiva neshta ochevidno e

ima li nachin sam da opravia neshtata ili?!?!

Автор dj22O ()
Публикувано06.04.05 12:22

Не те съветвам да се опитваш да правиш нещо, което до сега не си го правил, защото може и да си останеш и без телефон !!! Най-добре го дай в някой сервиз и те да го направят ! Просто при сименсите тези работи са особени и даже опасни по-някои път. Ако се питаш защо ... Ами защото се разглобява телефона и се режат или съединяват пътечки на супер гадни места !

Автор hose (dao)
Публикувано06.04.05 18:21

май причината е друга - дадоха ми кода - *#06# - ако не го бъркам

с него излиза че телефона е с версия 11
пък тая на сайта на сименс е 10

как става тоя номер още не ми е ясно?!?!

Тема Re: Хора не мога да си update-на Siemens M55???? [re: hose]  
Автор dj22O ()
Публикувано07.04.05 12:15

Ами лесно Тази 11 версия е модифицирана и не се предлага свободно ... Общо взето има още една по висока версия мисля че беше 90 или нещо такова ... Но могат да ти я сложат само в Сервиз
Прави се с WinSWUP !

Автор TV!OOO ()
Публикувано07.04.05 15:10

Явно се опитваш да сваляш версията и не ти дава да го правиш. А и firmware нот сайта на сименс по-принцип става с оригинален сименсов кабел.
Иначе има и версия 91 на firmware за този телефон.
Как си с руския език? Ако се оправяш с руския, съветвам те да посетиш тези адреси:

и ..
За версия 11 виж в секция Ресурсы и останалите във втория адрес секция Программы --> Прошивки --> Siemens M55
Прегледай FAQ секцията на siemens-club и разгледай информацията по първия, за да не омажеш нещата.
Аз имам M55 с 11 версия, но не съм сменявал версията. Иначе съм си увеличил диска на 3.5 MB и съм си сложил разни глезотийки от останалите пачове - разширен нетиндикатор и т.н.

Редактирано от TV!OOO на 07.04.05 15:23.

Тема Re: Хора не мога да си update-на Siemens M55????нови [re: TV!OOO]  
Автор hose (dao)
Публикувано07.04.05 18:24

TV!OOO - мерси!
не съм добре с руския но се оправям

на мене не ми трябва повече диск - просто не искам да има бъгове, това е
и евентуално да не забива

примерно - понеже сложих един ГИФ анимиран като лого - след звънене мисли известно време и после го показва, и чак след3-4 секунди започва и да го движи

не съм убеден обаче че следващите версии ще го оправят - т.е. май това не е до софт

иначе пак мерси

странно обаче защо не сложан последната версия на сайта си сименс - никак не ми е ясно защо е това?!?! мързел или недоглеждане или?

Тема Re: Хора не мога да си update-на Siemens M55????нови [re: TV!OOO]  
Автор hose (dao)
Публикувано07.04.05 18:39

видях 91 версия и я дръпнах

според тебе може ли да ми се скапе телефона?!!
малко ме е шубе да пробвам

а и никъде не виждам описание - кое му е по-доброто?!

Автор TV!OOO ()
Публикувано08.04.05 13:56

Версиите след 10-та на телефона се предоставят само на фирмени сервизи на Сименс или идват вкарани в произведените по-късно телефони. Тези на руските сайтове /или в други/ много е вероятно да не са оригинални. Мисля, че няма смисъл да надграждаш версията. Не знам какви проблеми ти прави, освен този с картинките. Аз също не вярвам да се ускори отварянето на анимирана картинка, освен ако не ги сложиш като старт или стоп лого - в папка customization .
Иначе мога да ти кажа, че единствен проблем който съм имал е загуба на Адресната книга при редакция, когато смениха кода на Глобул. Телефона увисна и единственото което можеше да се направи е да се изключи. След включването се оказах без адресна книга. Сега си го имам като обица на ухото и си правя копие през ПЦ-то.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.