Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:52 17.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Samsung D500 info?нови  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано30.03.05 09:39

Момчета дайте някаква информация за този телефон, гледам пише че всичко има ама дали 'работи'-имам впредвид bloototha савместим ли е с този на СЕ например,
или си го има само за украса, ами IRDAta?
Кажете какво ви е мнението за този телефон, ако някой го има да каже какво му харесва какво го дразни и т.н. 10x

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

Тема Samsung D500нови [re: KR-16V]  
Автор GLOBUL™ (познат)
Публикувано31.03.05 03:37

Mдам очаквам сега тука да се изпишат тонове писаници колко смотани телефони са Самсунг и защо не трябва да си ги купва човек, но след като бях доволен от стария си Е700 и след като се огледах какво има на пазара си взех точно САМСУНГ Д500.
Първо искам да кажа че при мен най-голям критерии за избор на телефон е дизайна, а не хилядите екстрички и джунджурийки.Съгласете се че много малко хора ползват всичките нововъведения в даден модел ама иначе редовно се хвалят.. "Ааа пък да знаеш моя има Инфрачервени лъчи или Блуу..незнам си кво и многомелодични звънчета и т.н."... Та конкретно по въпроса по горе.
Имам Самсунг Д500 от 2 седмици и мога да кажа че съм напълно доволен засега.Както вече знаете телефона е обявен за Модел на 2005 година а хората там не дават награди току така.Чел съм из доста места в интернет че това е първия модел на Самсунг с напълно функциониращи Блутут и Инфрачервен порт.От личен опит го потвърждавам защото вече съм го свързвал с Motorola RAZR V3 и функционираше перфектно.Качих си от там една мп3-ка.Така че грижи нямай относно тези неща.Инфрачервения порт не съм го ползвал още лично но предполагам и той е напълно функционален.Новото в модела е че централния бутон който досега служеше само за включване на интернета, тук вече се ползва и като ОК бутон за потвърждаване на дадена команда.Вградения МП3 плеар също се справя добре, не мога да го сравня по качество с стерео уредба или система за домашно кино но според мен си е доста приличен като звук и сила.Към комплекта има и миниатюрно високоговорителче и с него може да си слушаш песничките без проблем и от съседната стая.Камерата е 1.3МП но за качество не мога да говоря още защото не съм си получил дата кабела за да си сваля някоя и друга снимка на компютъра и да кажа как е.Аз лично съм свикнал с менютата и настройките на самсунг защото предишния ми телефон беше пак такъв.
Като минуси мога да кажа че примерно за СМС може да се избира само от вградените няколко мелодийки и не можеш да си сложиш собствена,същото положение е и с алармата и там избора е само измежду няколко мелодии.Ако това не ти пречи...
Ако трябва да съм искрен ще кажа че ако трябваше сега да избирам телефон пак щях да си взема него,просто изглежда стилно и модерно.Въпрос на личен избор и вкус.
За батерията мога да кажа че издържа горе долу 4-5 ДЕНОНОЩИЯ, вечер не го изключвам, но трябва и да спомена че батерията не е достигнала оптималните си качества просто защото съм го зареждал само 2 пъти досега.
Надявам се информацията ти е била полезна при избора.
Айде живи и здрави и не комуникирайте а телефонирайте.

Редактирано от GLOBUL™ на 31.03.05 04:12.

Тема Re: Samsung D500нови [re: GLOBUL™]  
Автор KR-16V (Бесния)
Публикувано31.03.05 08:27

Благодаря ти за отговора, и искам да те попитам още 1 нещо. mp3-ките могат ли да се слагат като мелодия за входящо повикване?

Няма значение дали караш бавно, важното е да не спираш.

Тема Re: Samsung D500 [re: KR-16V]  
Автор GLOBUL™ (познат)
Публикувано31.03.05 13:28

Да, можеш да слагаш мп3 ки за входящи повиквания, никакав проблем, даже в момента съм с мп3 ка.Може да слагаш и снимка на човека кайто те търси

Поздрави!

Тема Re: Samsung D500нови [re: GLOBUL™]  
Автор shayhiri (непознат )
Публикувано28.04.05 04:04

И аз го имам отскоро. Абсолютен убиец.

Един (глупав) въпрос, обаче: кой е най простият начин да си качиш МП3ки, клипове или картинки. Ако е необходим софтуер, откъде се смъква?

Благодаря предварително!

Тема Re: Samsung D500нови [re: shayhiri]  
Автор horror ()
Публикувано28.04.05 09:47

Трябва ти софтуер, взима се от сайта на Самсунг (фрее е ).

Error 113: Illegal operation. Brain not found. Process terminated.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.