Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:27 08.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Motorola Razr V3 vs Nokia 7270 ?нови  
Автор eViL (Drivers wanted)
Публикувано25.03.05 18:52

Здравейте!
Значи решил съм да си сменя сегашния T610, от който съм доста доволен, докато не го пуснах да плува..оказа се че неможе..все пак спасих положението с един познат техник, който ме посъветва да се отърва от него..добре, но немога да реша кой точно модел да си взема. Та сведох колебанието до двата горепосочени модела. Някак си ме влече към Моторолата заради невероятния дизайн, но и Нокиата не отстъпва, а имам едно предубеждение относно моделите на Моторола..имал съм един такъв "флип" модел, който му се прецака капачето..
Също и да попитам за какво е 4-тия банд (850МНz) и къде се използва ?
И ако някой има впечатление относно батериите как издържат..да споделя..
Вие сте:)

Тема Re: Motorola Razr V3 vs Nokia 7270 ?нови [re: eViL]  
Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано26.03.05 10:12

Моторолата е по-доброто като вариант.
Отдавна е решен въпросът с флипа...т.е. не създава проблеми...а и Нокиа правят първи стъпки в този формфактор...така че вероятно те биха имали повече проблеми.
850 се използва заедно с 1900 основно в Щатите.
За батериите - в този клас...с такива дисплеи...и прочее функции...от практиката - 2...4 дни.
Предимство на Моторола - невероятни възможности за персонализиране...modding...но това...по-нататък. )))

Тема Re: Motorola Razr V3 vs Nokia 7270 ?нови [re: Cпoмeниии]  
Автор mr.j (минаващ)
Публикувано26.03.05 14:38

M даа... мотото е екстра!

Тема Re: Motorola Razr V3 vs Nokia 7270 ?нови [re: mr.j]  
Автор piratko (играч)
Публикувано26.03.05 17:30

Моторолата е добра наистина, само че 4 дена да ти издържи батерията ...

Всички кучета отиват в рая

Тема Re: Motorola Razr V3 vs Nokia 7270 ? [re: eViL]  
Автор eternal_frostМодератор ()
Публикувано27.03.05 06:22

V635

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.