|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Какъв GSM да си взема?
|
|
Автор |
dimitrova_k (непознат) |
Публикувано | 12.03.05 21:18 |
|
Имам Самсунг Е700, хубав си е телефона, но 2 пъти се е развалял дисплея от затварянето - отварянето. И реших повече да не купувам такива телефони с капаци. Някой ще може ли да ми каже хубав, нов модел и здрав телефон, за да нямам никакви проблеми. Че ми писна, също и така предишния ми беше Нокия 7210 и пак имах проблеми с него.
Затова реших да се обърна тук, за да получа информация. Не бързам все още
| |
|
Здравей!Не си споменала горе долу колко лева би отделила за въпросния телефон!В момента за около 300лв. можеш да си вземеш Сименс ЦХ65 или СЕ К500.Също погледни някой флип на Моторола(както ти казваш "с капаци") V500 например.Кажи с какви пари разполагаш, за да те насочим по-точно.
| |
|
Мога да си позволя до 700 лева, искам да е хубавичък и здрав. Повече не ща да чуя телефони с капаци. Искам да има всички екстри, но най-вече да е здрав, че ми писна от телефони с дефекти.
| |
|
Винаги ми е било чудно какво означава фразата "искам всички екстри" (?).
| |
|
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=775
| |
Тема
|
1. Не на К500i; 2. Има и здрави капаци
[re: dimitrova_k]
|
|
Автор |
NikB (любопитен) |
Публикувано | 13.03.05 16:34 |
|
Напр. стария ми T39 - 4 години си бачкаше капака му.
Разгледай Сименс S65.
| |
Тема
|
Re: 1. Не на К500i; 2. Има и здрави капаци
[re: NikB]
|
|
Автор |
Дapт Beйдъp (Sith Master) |
Публикувано | 13.03.05 19:54 |
|
Т39 не е флип.
| |
|
Тва значи, че някой има недостиг на рационализъм, който се компенсира с излишък на пари и гъзария Ако дамата, която пита, ме убеди, че ще ползва bluetooth, GPRS, IR, POP3, модем, WAP, Java и не се сещам какво още, ще си върна думите назад.
П.С. "ЗДРАВ" телефон с "почти всички екстри" (без bluetooth и радио) е Nokia 5140.
-----
Редактирано от dimodi на 14.03.05 01:14.
| |
|
5140 има радио.
| |
|
мисля, че ще задоволи всичките ти изисквания. Като цена-качество в момента е една от най-добрите оферти на пазара.
Редактирано от armenski@pop на 14.03.05 10:38.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|