Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:02 09.12.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема измъкване на ЖАва от телефона?нови  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано03.03.05 23:27

значи от тук си купих един Англо-Бг речник и го инсталирах в телефона през УАП. Има ли програма с която мога да измъкна ЖАР файла от телефона за да си го имам и в компа за бъдещо препращане>? Флат мобиле агент с блутут дали има такава опция?

Редактирано от DTMF на 03.03.05 23:29.

Тема Re: измъкване на ЖАва от телефона?нови [re: DTMF]  
Автор bolen_mozuk (непознат )
Публикувано04.03.05 16:16

Пробвай да смениш разширението на файла от jar на нещо друго. Обикновено така е реализирана защитата. Ще ти трябва файлов мениджър.

Редактирано от bolen_mozuk на 04.03.05 16:17.

Автор Cremate (неебателен)
Публикувано04.03.05 20:13

Просто изтрий ">" от имената на папката и файловете преди да го прехвърлиш на компютъра: "LDict eng->bg" преименувай в "LDict eng-bg", "LDict eng->bg.jad" преименувай в "LDict eng-bg.jad" и "LDict eng->bg" преименувай в "LDict eng-bg" и си готов

Тема Re: измъкване на ЖАва от телефона? [re: Cremate]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано04.03.05 20:33

там е работата че изобщо не мога да го смъкна в компа,пратих им смс ,а те ми пратиха УАП адрес от където да го изтегля.Въведох адреса както в ИЕ експлорера,после пробвах с УАП емулатор но не става. ИЕ-то казва грешен адрес , а при УАП емулатора системата е разпознала че не влизам с телефон и ми казва файла не става за моя телефон
Така че речника ми е само в телефона и незнам как да го смъкна и на ПЦ-то

ето уап адреса:wap.apollo.mtelecom.bg/jg/?key=35S62
Предполагам че който въведе този адрес ще може да си свали речника безплатно,понеже това е линк след като се плати с СМС,обаче не знам точния адрес на жар файла за да го сваля с ПЦ

а бе имам си хубав Англо руски речник с големина 480 кб в телефона ама е руски,а онзи е български

Редактирано от DTMF на 04.03.05 20:35.

Автор Cremate (неебателен)
Публикувано04.03.05 20:58

Дай ми mail-a си!

Автор Joy_Boy (Изтрещял)
Публикувано05.03.05 13:55

"ето уап адреса:wap.apollo.mtelecom.bg/jg/?key=35S62
Предполагам че който въведе този адрес ще може да си свали речника безплатно,понеже това е линк след като се плати с СМС"

Ай ся, чак такива индианци едва ли са :).. Вероятно след като е отчетен вече един даунлоуд, линка става невалиден... Като пратиш смс ти го генерират тоя линк, и после след като свалиш изчезва... То иначе..

Тема Re: измъкване на ЖАва от телефона?нови [re: Joy_Boy]  
Автор DTMF (фантом)
Публикувано05.03.05 16:53

Около 24 часа линка беше активен,свалих го 2 пъти за това време))

Автор Joy_Boy (Изтрещял)
Публикувано07.03.05 13:20

Ми значи все пак са индианци :)))..

Тема Re: измъкване на ЖАва от телефона?нови [re: Joy_Boy]  
Автор UglylPL (beginner)
Публикувано07.03.05 18:23

те по принцип разрешават да се дърпа 2 пъти
след това ти кават ...вече го дръпна 2 пъти ...сори...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.