Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:17 14.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема SE k700i vs Motorola E398нови  
Автор Hиkoлaй (boss)
Публикувано23.01.05 20:18

Здравейте,
Бях решил да си взимам к700i, но наскоро попаднах на тази моторола и ми допадна доста. Вярно е че няма радио и не записва клипове, но пък има t-flash, страхотен звук, идва по-богат комплект и не на последно място е 100 лв по-евтина. Искам да питам, има ли някаква особена причина поради която въпреки всичко трябва да се спра на к700i или просто да си взимам смело моторолката? Струва ми се, че дизайна на сониериксона е малко по-добър, както и менюто му е далеч по-красиво, но за мен това не е чак толкова определящ критерии при покупка на телефон. Вие как мислите?

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398нови [re: Hиkoлaй]  
Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано24.01.05 02:39

Ако не си свикнал с менютата на Моторола, ще се озориш доста в началото... иначе 398 е добро попадение, въпроса е дали радиото и клиповете + меню то струват за теб тези 100 лева.
аз предпочитам к700

Welcome to the real world

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398нови [re: Mopфиyc]  
Автор mr.j (минаващ)
Публикувано24.01.05 12:42

Дизайна е много субективно нещо, за мен лично Е398 е с по-добър дизайн, виж я наживо пипни я, за да разбереш какво говоря, освен ако не си падаш по прозрачна пластмаса тип битпазар и калколатори от китай, всеки който го е видял /Е398/ му е правил впечатление точно с външния дизайн . Голямото и предимство е сменящата се карта /лично за мен/ Можеш да сложиш за звънене mp3, което си е яко /никой не е казал че трябва да е песен, голям майтап е когато телефона ти се орига при SMS например/, полифонията е по-лоша от тази на SE, iTAP ми допадна много повече от Т9/сам се обучава докато пишеш/. Вярно нямаш радио, но 60мб си е достатачно да сложиш някоя и друга mp3-ка, а след време и 256мб можеш да си сложиш /както аз планирам/ За другото можеш да се поогледаш по-назад съм пуснал тема за въпросната моторола и да я прочетеш.

П.С.
Забравих да спомена, че за да прехвърляш mp3, задължително ще се нуждаеш от флаш четец /самия тел. си идва с адаптер за големи карти SD/, иначе прехвърлянето по USB или през blue t. си е мъка за обемни файлове, предполагам че ще ти трябва час /знам ли! за да напълниш 64мб карта!!!/

Редактирано от mr.j на 24.01.05 12:48.

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398нови [re: mr.j]  
Автор Hиkoлaй (boss)
Публикувано24.01.05 13:07

Благодаря за инфото! Държах двата телефона в ръце и не можах да преценя кой ми харесва повече. Във всеки има и хубави и лоши неща. А и продавачът твърдеше че моторолата имала проблем с блутуут-а и трудно се вързвала чрез него.
Това което ме подразни обаче при моторолата, беше че имаше надписи t-mobile и менюго й явно беше правено в специално изпълнение за тях. Имаше си дори и отделно копче с емблемата на t-mobile, което при аналогичен модел но в германос изобщо го нямаше. Ама в германос си е доста по скъп-почти колкото СЕ. Ти твоя като го взе имаше ли такива неща?

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398нови [re: mr.j]  
Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано24.01.05 13:12

Повече от час ...
Виж за мемори картата не съм се сетил... определено е предимство да има такава
Представи си пипал съм я, но не можах да разгледам хубаво менюто, защото гадината се локва по първата карта (операторска беше) и не ми дадоха да я тествам.
Но не мога им преживя менютата на тия

Welcome to the real world

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398 [re: Hиkoлaй]  
Автор mr.j (минаващ)
Публикувано24.01.05 13:40

За покупка се обърни лично към Спомениии, съмнявам се да останеш недоволен стига да му кажеш какво точно искаш, моят е чист телефон

Автор denethor ()
Публикувано24.01.05 16:46

Никакви проблеми със синия зъб няма или поне моята няма (е, не е разкодирана т-мобайлска все пак). Синия зъб си бачка идеално и със хандсфрее-то и при връзката с пц-то.

Автор mr.j (минаващ)
Публикувано24.01.05 16:59

Да забравих да кажа за блуутута - абсолютно никъкъв проблем няма за връзка към PC! с хендсфрии не съм работил, но човека ти каза :-)

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398 [re: mr.j]  
Автор martyr (fallen)
Публикувано25.01.05 12:37

Aййй, защо не виждам USB ?

Тема Re: SE k700i vs Motorola E398 [re: martyr]  
Автор mr.j (минаващ)
Публикувано25.01.05 12:54

Ебаваш ли се с мен? Телефона върви с дата кабел USB

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.