Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:10 12.10.24 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема S65нови  
Автор RP (непознат )
Публикувано12.01.05 19:44

Здравейте,
Имам няколко въпроса:

- какво ми дава новата (25) версия спрямо 14 такава?
- има ли начин да ползвам саунд рекодера за запис на разговор?
- само на моя ли му е толкова скапана камерата?! Вкарва много шум в картината при еднакви условия спрямо други тел. с камера.

Последен въпрос :
- защо трябва да се регистрирам за да мога да отворя тема в този клуб, а и в още няколко!
Ако се дава отговор на последния въпрос искам да кажа само, че чета този клуб, а и не само този от самото им създававане. Много рядко пиша основно за да задам въпрос. Ще спра до тук. Ако не съм ясен до тук, значи се тая.......

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ!

Тема Re: S65нови [re: RP]  
Автор ink (spot)
Публикувано12.01.05 20:34

Ще опитам да отговоря, макар че съм със СХ.

- какво ми дава новата (25) версия спрямо 14 такава?
Нищо, освен няколко изчистени бъга.

- има ли начин да ползвам саунд рекодера за запис на разговор?
Не. Ограничението идва от законови разпоредби, не е въпрос на софт- или хардуер.

- само на моя ли му е толкова скапана камерата?! Вкарва много шум в картината при еднакви условия спрямо други тел. с камера.
Направи сравнение със СЪЩИЯ телефон и тогава си прави изводи. Разликата може да идва например, защото дисплеят ти е по-добър от този на другия телефон, с който си го сравнявал и по-добре да възпроизвежда снимката, включително и дефектите. Но без да видя снимки, естествено не мога да кажа дали апарата ти има проблем.

За клуба не знам, други да отговарят.

It's not over till it's over!

Тема Re: S65нови [re: ink]  
Автор RPoint (тиха вода)
Публикувано13.01.05 10:28

Благодаря за отговорите.

-за записа - ако е със знанието на отсрещната страна не е противозаконно. А удобството да запишеш инфо без да търсиш хмикалка или лист?

-за камерата - не ми се е отдал случай да го сравня с друг S65. Просто дразни разликата в качеството на снимката. На едно и също място снимаме едносъщо нещо и ............ срам и позор за сименс!

-за клуба - интересно..........

Тема Re: S65нови [re: RP]  
Автор beta ()
Публикувано13.01.05 11:35

Сложи си 25, ако не и по-нова. Шума в камерата се оправя. И се дразнех от този факт, че при CX65 изобразяванетo на дисплея при включена камета е по-добро от това на S65.

Тема Re: S65нови [re: beta]  
Автор RPoint (тиха вода)
Публикувано13.01.05 12:48

И аз на това разчитах, но не се получи Качиха ми я (25) в Омнител.

Тема Re: S65нови [re: RPoint]  
Автор Petak-13 (Fatalen...)
Публикувано13.01.05 15:25

Според разни руски форуми за Сименс 25 -та оптимизира разни неща по телефона и намалява малко разхода на батерията - издържа повече дни! Е за моя СХ 65 ми се струва, че помогна наистина... за другите модели не знам

Редактирано от Petak-13 на 13.01.05 15:26.

Автор beta ()
Публикувано13.01.05 15:46

Не си спомням дали аз не качих по-нова от 25, а сега гледам има вече 41, така че бягай бързо за кабел и си слагай най-новата.

Редактирано от beta на 13.01.05 15:46.

Автор RPoint (тиха вода)
Публикувано13.01.05 16:51

Само с кабел ли става или и през инфра ред порта може?

Автор beta ()
Публикувано13.01.05 17:55

cable only

Автор RPoint (тиха вода)
Публикувано13.01.05 18:26

Чувал съм, че са различни видове? Дай съвет и посочи място за здобиване, моля.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.