|
Тема
|
Germanos vs. Handy - Nokia 6260
|
|
Автор |
Чpeвoyroдниk (яде и пие) |
Публикувано | 09.12.04 23:41 |
|
Намислил съм да си купя Nokia 6260. Подробно се запознах с телефончето в нета, после тръгнах да обикалям off-line магазините за да го пипна. Има го в Germanos за 739 лева и в Handy за 709 лева. Разликата не е голяма и се чудя откъде да го взема. Очевидно Germanos е уж с по-добра репутация, но напоследък се чуха някои кофти отзиви. Телефончето там беше с надписани букви на кирилица на клавишите в добавък на латиницата. Интересното е, че телефона в Germanos нещо ми седеше гадно в ръката и най-малкото централния клавиш в средата на 4-позиционния навигационен клавиш се държеше гадно. Та това ми навя някои мисли относно качеството и произхода на телефоните в Germanos. Колкото и странно да ви се вижда, телефончето от Handy изглеждаше по-читаво. Единствения проблем беше, че цялата му кутия, упътване и т.н. бяха на китайски език. На самото телефонче пишеше "Made by Nokia". Хората в Handy въобще не се притесниха и ми обясниха че телефончето си е произведено в Китай и няма да имам никакви проблеми. Та въпроса ми е: Откъде да си взема телефончето? Чух , че Германос всъщност били много зле и препродавали всякакви боклуци.
и така: да си взема ли 6260 или да изчакам някякви други мисли,
| |
|
вземи този на който има кирилица на клавиатурата.. няма да сбъркаш. Питай бета - ама май ще трябва да го търсиш из mobilebulgaria ... той се разкарва с такова сега
| |
Тема
|
Re: Germanos vs. Handy - Nokia 6260
[re: Чpeвoyroдниk]
|
|
Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
Публикувано | 10.12.04 01:57 |
|
Pred men sedi dilemata: 6260, 3230 ili sharp gx30(trqqbva da pravq podarak na Jenata). Ta i az iskam mneniq! Kato da ti kaja otna4alo se bqh navil na Sharp-a, posle se ogledah ihop se sprqh na 6260, ama ne6to kato si poigrah s nego, edinstveniq nedostatak koito mu namerih na primavista e to4no paqntovite funkcionalni klavi6i i po speciqlno 5-poso4niq! Ta sega sam se spral na 3230, ama trqbva da go vidq na jivo! Ina4e za men nai-dobriq varqnt e NOKIA 6630 i sled tova 7610!!!
P.P. Чepнorлaв iskam ot teb zadaljitelno mnenie, tai kato dosega jenata e s 6230, a ti napravi prehod 6230->GX 30-> a sega kato gledam si tvardo na 6820!
| |
Тема
|
[re: JarJar_]
|
|
Автор |
Чepнorлaв (рекордьор) |
Публикувано | 10.12.04 11:31 |
|
ти си се ориентирал доста неразборно ако ме питаш мен..
Значи ако не си работил досега със смарт тел. на нокия, 6260 не ти го препоръчвам. 3230 като го гледам не е лош, ама първо го няма, после не се знае цена и аз бих заложил на 6670, който е наличен и с прилична цена.
7610 незнам къде го набутваш...
аз съм се спрял твърдо на 6820, първо защото установих, че не ми трябва сматр тел. и второ ми е адски удобен.. клавиатурата е супер.
Но всичко е преходно - в момента се оглаждам за ес700 на СЕ обаче втора ръка и по-тънко, че 1200 нема да ги дам и 7280 на нокия 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
beta () |
Публикувано | 10.12.04 12:54 |
|
Vzemi 6630 !!!
| |
|
6260 - онли фешън... пластмасата ефтиджос... 6630 е телефона! 
| |
Тема
|
[re: Чepнorлaв]
|
|
Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
Публикувано | 11.12.04 21:21 |
|
Аз лично съм с 3660, така че ако го сменям бих го заменил за 6630, ама това по натам. Питах те защото сега жената е с 6230, а пък искам да го сменя и просто се чудих дали да е с Шарпа, с 6260 или с 3230. Но днес огледах 6670, и така да кажа ми хареса на прима виста, ама ще видим! А искам да те питам все пак за Шарпа, дали си заслужава и изобщо мнението ти като цяло, защото той в момента ми излиза най-изгодно!
П.П. Държа на мнение и от ВЕТА.
Мерси предварително
| |
Тема
|
|
|
Автор |
beta () |
Публикувано | 12.12.04 15:26 |
|
Мисля, че качеството на снимките на двата аларата са еднакви.Мое лично мнение е, че дисплеят на шарпа е ненадминат до сета. При всички други показатели 6630 е за предпочитане.
Мнението ми за шарпа като цяло е, че телефонът си заслужава.
| |
|
|
|
|