Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:05 16.11.24 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема С моя тъп телефон...нови  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано13.09.04 09:54

Много съм се ядосала, я да ме информирате. С моя тъп телефон Nokia 7210 (тъп е по много при4ини), какво мога да изпратя през инфра4ервения порт освен една "визитна карти4ка" с телефонен номер. някакви картинки, игри, или да не се надявам...?
Мерси

Omnia vincit amor

Тема Re: С моя тъп телефон...нови [re: Лyничka]  
Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано13.09.04 10:28

Ами за жалост май наистина само това можеш да изпратиш през ИР порта на този телефон!!! Поне аз не се сещам за нещо друго полезно, освен ако не искаш да си свалиш телефонният указател на комютъра през порта!!! Това е още една функция! Има и малко други но вече забравих какви бяха!!!

!!! LET'S MAKE THE WORLD FREE !!!

Автор armenski@pop (mind penetrator)
Публикувано13.09.04 10:33

С Nokia Data Suite + PC можеш да направиш много неща. Но без компютър и софтуер IR порта е само за украса.

Тема Re: С моя тъп телефон...нови [re: armenski@pop]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано13.09.04 10:38

И предтекст за ненужно увеличаване на цената; така де, с това парченце пластмаса тела става бизнес клас

Тема Re: С моя тъп телефон...нови [re: armenski@pop]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано13.09.04 10:41

Аз искам от един телефон на друг телефон да пратя не6то, имам приятели, които могат да ми пра6тат на мен, ама аз не мога. Добре де, няма зна4ение, ве4е съм се примирила.
Само едно не6то, много тъп телефон, не си го пожелавайте

Omnia vincit amor

Автор vip4o (Прям и откровен)
Публикувано13.09.04 10:59

Телефона, като телефон си е даже много добър!!! Удобни бутони, голям дисплей, функционален джойстик и куп благинки!!! Друг е въпроса че според мен ти не се интересуваш точно от тези функцийки !!!

!!! LET'S MAKE THE WORLD FREE !!!

P.S. - Моля да бъда извинен Тотално се обърках, което може да се дължи на това че изкарах тежка нощна смяна!!! През цялото време в тази тема говоря за Нокиа 7110

Редактирано от vip4o на 13.09.04 11:05.

Тема Re: С моя тъп телефон...нови [re: vip4o]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано13.09.04 12:06

Аз ли4но ти про6тавам, знам какво са но6ните смениАз искам да си свалям гаджета с телефона, свалила съм си няколко игри и разни картинки. И им казвам, дай да пробвам да ти изпратя не6то, а то се оказва, 4е ни6то не моге да се прави с този дървен телефон, на вси4кото отгоре е огромен. Хайде да не го плюя пове4е, 4е за сега поне мога да се обаждам

Omnia vincit amor

Публикувано13.09.04 12:07

Абе телефона като телефон е хубав, ама IR порта на нокиите наистина както казва Стерн е само за да вдига и без това неоправдано високите цени на телефоните на въпросния производител... така че искрено ти съчувствам. А и тия твои приятелчета дето ти пращат разни работи през IR със сигурност не са с нокии... като дойде време да си сменяш телефона ще ти изберем нещо дето ще може да пере и да простира през IR

Тема Re: С моя тъп телефон... [re: armenski@pop]  
Автор Лyничka (неземна)
Публикувано13.09.04 12:15

Уф, 6те трябва да го търпя този телефон поне о6те една година, гадост и зараза. Ех, да не са с Нокии, ама аз си казвам Нокия, хубав телефон си купих, не е възможно моят да не може. Добре поне, 4е не ми струва много скъпо, 4е ина4е съвсем 6тях да полудея. И на вси4кото отгоре не мога да си създавам групи от телефонните номера и не ми пра6та състоянието на съоб6тенията, които изпра6там и всякакви такива гадостиТъп телефон....

Omnia vincit amor

Публикувано13.09.04 12:24

Значи... за състоянието на СМС-ите - слагай по една удивителна (!) в началото на всеки СМС и ще имаш delivery report. А за групите - тва вече не знам... който ползва нокия, да каже...
Иначе като машинка тоя модел е читав... ама като функции явно е доста орязан... финландска му работа... кой знае кой размекнат мозък в някоя сауна го е мислил...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.