|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
izbor?
|
|
Автор |
janso1 (непознат
) |
Публикувано | 26.07.04 22:03 |
|
zdraveite, mislia da kupuvam tel. sega imam SE T68i. Iskam neshto tolkova zdravo i nadejdno, s po-barzo menu obache. Ako ne se nalagashe da si davam T68i izobshto ne bih si kupuval nov tel , no...nema na4in. Ta vaprosa mi e SE T 630 dali si zaslujava parite. Menuto po-barzo li e , dava li nekvi soft defekti, kakvi sa mu slabostite ? Ako ima i drugi mnenia ne za SE , sashto me interesuvat. Thank's
| |
Тема
|
Re: izbor?
[re: janso1]
|
|
Автор |
Penta® (Интелегент) |
Публикувано | 26.07.04 23:18 |
|
Здравей! Аз имам SE Т610, но със Т630 в това отношение разлика няма. Та при работа с менюто няма никакво забавяне, т.е. мога да кажа че менюто му е бързо. Софтуерните дефекти в повечето случаи не са от конкретния производител и модел а от това че голям процент от GSM-ите в магазите са разкодирвани. Та съвета ми е като си го избираш да гледаш да няма по апарата надписи от рода на T-Mobil, Orange, Vodafone и прочие. Лично аз мисля че разликите между Т610 и Т630 не са толкова големи че да си заслужава ценовата разлика. А иначе че Т630 е по-добър, по-добър е. Смених доста марки GSM-и, но СЕ (особенно последните им модели) са много здрави.
-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК
| |
|
бе че е хубав хубав е тел., но чак пък да кажеш че няма никакво забавяне из софта..
Хвани и виж няколко по-така телефони, пък тогава ще си говорим пак
| |
|
Se t630 v sravnenie s t610 e s po dobur tisplei (tft) i vga kamera drugoto mislq 4e e su6toto.Moje6 da pogledne6 i Nokia 7250i ne e lo6a i tq, no pri neq kuca malko polifoniqta ina4e si ima po4ti vsi4ko.
| |
|
T 630 ne e s VGA kamera a e s CIF
| |
|
Mi 6te proverq no si mislq 4e t610 e s cif(siguren sam),a t630 e s vga
| |
|
Няма смисъл да проверяваш - камерите и двата са абсолютно идентични.
-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК
| |
|
Emi ve4e i az ne znam.V 35ti broi na Hicomm pi6e 4e kamerata e 640x480
| |
|
i na dwata kamerite sa CIF (288x352)
lesno e da pobedi6 viwota stiga da ima6 smelost da riskuwa6 wsi4ko
| |
|
ok zna4i sam sburkal
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|