Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 04.11.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мамка му... намокряне...нови  
Автор Gallandro (орк-меланхолик)
Публикувано25.07.04 14:45

Накратко. Чаках важно обаждане. Звъннаха ми точно докато бях в банята... избърсах си ръцете, излязох и вдигнах. Говорих. Оставих телефона с идеята, че ръцете ми не са били достатъчно влажни, за да го повредя (преживявал е и по-тежки ситуации). Излизам след известно време, помотах се и т.н. Час по-късно чувам някакво шумолене, след няколко обиколки из стаята се оказа, че е от телефона(Z600). Отворих го и се заслушах. Оказа се, че е от микрофона (микрохона, а не високговорителя). Веднага го спрях и извадих батерията. След 4 часа реших да проверя... като го включа изпиуква, светват диода и дисплея, излиза логото на СЕ и т.н. до написа "Няма СИМ"(наистина няма), шума се чува отново и загасва...

Разглобих го пак. Дали има от какво да се притеснявам или просто още не е изсъхнал?

Тема Оправи се!нови [re: Gallandro]  
Публикувано25.07.04 15:11

Отлагането на старта на Формулата ме изнериви и ме накара да рискувам с още един опит след недостатъчно време. Оказа се, че предния път съм избързал . Оправи се вече . Дано няма странични ефекти...

Тема Re: Мамка му... намокряне...нови [re: Gallandro]  
Автор Bastler (непознат )
Публикувано25.07.04 20:43

hi,
shte ti preporycham da razglobish telefona i da postavish platkata za 24 chasa v visoko % alkohol ( nai dobre isopropanol 100 %- imago v aptekite). sled tova izchetkvash platkata i q ostavqsh da izsahne (5-6 chasa). s tova moge da predotvratish badeshti problemi, a i tova e osnovnata procedura koqto se prilaga kogato tela e imal kontakt s voda.

uspeh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Мамка му... намокряне...нови [re: Bastler]  
Публикувано26.07.04 11:28

Само дето така ще падне гаранцията ...

Автор Cremate (неебателен)
Публикувано26.07.04 16:54

Ако в сервиза разберат, че е мокрен, гаранцията няма да ти я признаят, така че се опитай да заличиш следите, за да ти я признаят, ако не дай си Боже след време нещо друго ти се скапе на телефона! Лошо ше е ако има лепенка (в повечето случай май има)

Тема Re: Мамка му... намокряне...нови [re: Cremate]  
Публикувано27.07.04 11:36

Зависи кой е сервиза . Взел съм го от МТел, а там съм бил свидетел, че не правят такива проблеми . Виждал съм да си поправят очевидно мокрен телефон, без да се заяждат за гаранцията... Съмнявам се обаче, че при отварян телефон ще я признаят...

Публикувано27.07.04 12:24

Няма да можеш да го затвориш ли?
Преди време един приятел беше изтървал в кенефа един Алкател купен от МТел и онези му отказаха гаранцията, но нищо чудно да са се погнусили Телефона беше изтърван в университетския кенеф, а там не всеки си пуска водата, но пича културен и за малко да го прати в канала
Направо се раздрах от смях докато ми го разправяше полуревейки
Освен, че го изтървал, препикал го, щото не успял да удържи, пуснал му водата, едвам го хванал и след това го минал на чешмата (поне малко веро да беше сложил)
Не знам за кой път го разправям това, но ми е много смешно

Редактирано от Cremate на 27.07.04 12:31.

Тема ха ха ханови [re: Cremate]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (рекордьор)
Публикувано27.07.04 13:57

аз това пък не го знам.. хи хи хи хи... лелииии, баси резила...
а пък мтел откъде са разбрали че ецопнал в кенеф, а не в локва?

Тема Re: ха ха ханови [re: Чepнorлaв]  
Автор CuO (CuZero)
Публикувано27.07.04 14:10

след краткотраен анализ на кефЕвата кал ... :)

Тема Re: ха ха ханови [re: CuO]  
Публикувано27.07.04 14:18

Най-вероятно

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.