Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:19 03.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема invalid mobileнови  
Автор yohi (SE T610)
Публикувано12.07.04 12:48

Imam SE T610. Ot vreme na vreme (vsashnost 2 ili 3 pati do sega) kogato ima losh obhvat se poiaviava "invalid mobile" na miastoto na Operatora. opravia se vednaga sled restartirane. Nqkoi ima li ideq kakvo tochno stava

Усмихни се, утре ще бъде по-лошо!

Тема Re: invalid mobileнови [re: yohi]  
Автор Penta® (Интелегент)
Публикувано12.07.04 13:25

Мога само да кайа че не е нормално. Моя Т610 не пари така.

-----------
One Ring to rule them all - The Optical Ring Of БТК

Тема Re: invalid mobileнови [re: Penta®]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано12.07.04 20:22

Не пари вика

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: invalid mobile [re: yohi]  
Автор powerwave (аматьор)
Публикувано12.07.04 20:40

Mai e softwar-a. Naposledak dosta telefoni sa s mnogo bugav software. Kum koi operator si?

Тема Re: invalid mobileнови [re: powerwave]  
Автор yohi (SE T610)
Публикувано13.07.04 09:32

Kam MTEL sam, versiqta na soft e :R4C003
Koftito e che che ne moga da hvana tochniq moment v koito go pravi. Prosto mi e napravilo vpechatlenie che kogato sam na miasto s kofti obhvat moje da se poluchi tova. No dalech ne vinagi

Усмихни се, утре ще бъде по-лошо!

Тема Re: invalid mobileнови [re: yohi]  
Автор powerwave (аматьор)
Публикувано13.07.04 21:28

Ne znam kakvo da ti kaza. Ot edma starana dosta na poznati okolo men im se skapva imenno softwara. Iavno proizvoditelite barzat da pusnat modela s poveche extri - sega mezdu firmite e yaka konkurencia:)) A puk ot druga chuh za sluhove che nikoi proizvoditeli zalagat t. nar. lifetime - vreme na zivot, t.e. sled zadadena 1 godina naprimer telefona se skapva pochti nepopravimo. Ako e garanciaonen - nosi go v M Tel. Ako ne e v niakoi proveren serviz. Germanos sa otorizirani za SE, no ne znam dali shte se naviat da go opraviat ako ne e kupen ot tiah. Uspeh

Тема Re: invalid mobileнови [re: powerwave]  
Автор erix (neizvesten:))
Публикувано13.07.04 22:06

Това за "Lifetime" къде го чу?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.