|
|
|
Тема
|
Z600 проблем....
|
|
| Автор |
Petak-13 (Fatalen...) |
| Публикувано | 02.07.04 14:00 |
|
|
Привет на феновете!
Да ви попитам дали сте срещали следния проблем. Като не го гася 2-3 дни и като вляза в списъка на обажданията и го прелидтвам отвенъж се забавя прелистването, изчезват иконите и телефона сякаш зависва.... Затварям капака той продължава да изглежда умрял (дори зелената лампичка не мига) около минута, след което се връща в нормално състояние. Като го отворя и заровя по менютата или в списъка на разговорите отново се забавя така и зависва. За да спре да го прави се налага да го спра за момент и да го пусна отново.
Някой да е имал подобен проблем? Смяна на фирмуера дали ще отстрани проблема (как му се вижда версията на софта само че не знам)
| |
|
|
|
Определено не е нормално. Моя в момента не съм го спирал от 12 дена. От къде си го взел? Да не е разкодиран? Доста хора се оплакват от разкодираните Z600 явно не са им хванали цаката нашите "специалисти".
Читав нов фърмуеър би трябвало да помогне.
Той стана безсмъртен... но за кратко.
| |
|
|
|
От МТЕЛ от Халите на едногодишно изплащане - кодиран е към тяхната мрежа само работи, може би от това да е проблема!?
| |
|
|
|
Щом е от там споко . Отиди пак в Халите и им кажи какъв е проблема. Ще ти сменят фърмуеъра с последната версия абсолютно безропотно и безплатно. Това трябва да го оправи.
Всъщност хрумва ми и друго. Виж колко свободна памет имаш, ако е прекалено малко може да не работи добре. Също така си спомни дали не си пускал някакви джава програми или игри. Има някои калпаво написани, които при изход от менюто на самата програма/игра(а не от менюто на телефона) всъщност не спират напълно и после правят проблеми .
Във всеки случай да изтормозиш сервиза на МТел за последната версия щом имаш някаква причина е добра идея .
И моя е купен от там, но не е кодиран.
Той стана безсмъртен... но за кратко.Редактирано от Gallandro на 02.07.04 18:10.
| |
|
|
|
|