Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 12.11.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Кой телефон вече е "висок клас"?нови  
Автор Гyщepът oт дъpвoтo ()
Публикувано16.05.04 16:58

Здравейте,
доколкото знам телефон СониЕриксон Т630 е наследник на Т610,а той от своя страна е наследник на Т68,който пък наследява легендарните Т39/Р520,а те Р320,888,и тн.Защо след като Т68 се води "Висок клас имиджов бизнес модел",за 610 и 630 пишат,че са среден клас телефони?Дори техният наследник К700 са го нарочили за телефон на младите хора,което на мене ми прилича на "нисък клас".Как наследникът на висок клас телефон вече е от нисък?Тия по списанията и сайтовете да не са се побъркали???????

Тема Някой модел...нови [re: Гyщepът oт дъpвoтo]  
Автор porcaro (губи си времето)
Публикувано16.05.04 17:32

на времето може и да е бил висок клас, пък наследникът му да не е, щото другите производители не спят... Друг е въпроса кой на кого е наследник и къде си прочел, че Т68 е "имиджов бизнес телефон"
Аз казвам - над 1000 лв. = висок клас

Бъди различен!

Тема Re: Кой телефон вече е "висок клас"?нови [re: Гyщepът oт дъpвoтo]  
Автор erix (neizvesten:))
Публикувано16.05.04 19:03

Недей да считаш мнението на някои "грамотни" автори и редактори за меродавно. Т610 си е телефон от бизнес клас, което ако искаш го разбирай и като "висок клас". Въпреки, че с течение на времето апаратите минават от един ценови клас в друг, те продължават да спадат към класа в който са били позиционирани при появата им. Независимо от цената и мненията на разни "разбирачи" по магазините! Все едно да кажеш, че Т68 е бюджетен LOW END модел, съдейки по цената му.
Относно К700 - той по принцип си е младежки ориентиран и НЕ Е наследник на Т линията на СЕ.

Тема Re: Кой телефон вече е "висок клас"?нови [re: erix]  
Автор beta (phone test)
Публикувано16.05.04 23:28

Opredeleno ne si prav K700 e naslednik na "T" seria i e ofitcialno obiaveno ot SE.
Otnosno klasovete telefoni si prav. T68 e business clas. K700 e tochno to tozi klas. Visolkia cals pri SE e "P"

Тема Re: Кой телефон вече е "висок клас"?нови [re: beta]  
Публикувано17.05.04 01:17

Сигурен ли си? Къде го пише това? В Clubsonyericsson.com се казва: " This model belongs to a class of its own. A class where top technology meets small size, stylish "I-want-it" design and ease of use better than ever before, altogether in unbelievable harmony."

Мисля, че ще има нови Т-модели, които именно ще са истинските наследници на Т610.

Ей тука, сигурно вече сте го видяли де, но все пак .. има страхотно ревю на К700. Тоя тел. като излезе някакси не успя да ме грабне, но като гледам снимките и чета за кво става дума:)))) взема да ми харесва

Тема Re: Кой телефон вече е "висок клас"?нови [re: erix]  
Автор beta (phone test)
Публикувано17.05.04 10:51

Clubsonyericsson.com vse pak ne e ofitcialen sait na SE . Review-to e mnogo dobro daje sum publikuval snimki ot nego.

Тема Re: Кой телефон вече е "висок клас"? [re: beta]  
Публикувано17.05.04 11:42

Така е, но все пак къде се казва, че е наследник интересно ми е, да не помислиш, че се заяждам нещо

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.