|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бихте ли ми обяснили
|
|
Автор |
lady_tea (благородна) |
Публикувано | 13.05.04 14:33 |
|
какво e: Активен TFT, TFT Цветна графика и TFD Цветна графика и разликата между тях т.е кое по-добро? Защото реших, че апарата ще е Нокиа 6230, но в характеристиките му сравнени с др. апарати видях тези "понятия" и не са ми много ясни
.
Така че моля да ми пообясните малко ако имате време и желание
| |
|
Няма смисъл от подробни обяснения относно типа
на дисплейте...ако те интерисува нета е пълен и
време да имаш! Общо казано TFD е по-добър от TFT
и като технология и като икономичност и т.н.... но
нали това е субективно... зависи чак от производителя
та до юзера...
Поздравления за изборът! 6230 е удачна за момента!
Но като дисплей е ала-бала... и може би най-големия
минус на модела!
| |
Тема
|
Re: Бихте ли ми обяснили
[re: lady_tea]
|
|
Автор |
Cenzor (Всевиждащ) |
Публикувано | 13.05.04 16:55 |
|
и хвърляй поглед на заглавната тема с линковете, има доста ценни неща, този линк е от там.
| |
|
всички тези красиви съкращения са на хубави дисплеи. Качеството зависи и от производителя, така мисля... . Важното е да ти харесна, а очевидно е така.
Поредния нокия-фен . Както и да е, късмет!
Бъди различен!
| |
|
... абе карай малко по-полека бе колега!!!
Дай го малко по-здравословно... Това че не
псуваш както се изрази в съседната тема хич
не прилича на спокойствие! Всеки си има
правото на избор и това трябва да се уважава!
Ползвай си Панасоника със здраве и толкоз...
ся да не си се оженил за него в крайна сметка!?! 
| |
|
Поздравления, добър избор! Успяла си да се ориентираш в ширпотребата на нокия и да отсееш онова, за което си заслужава човек да си даде парите. Телефончето е много добро, ако и да е Нокия. Тук много от нас хич не са фенове на тая марка, но това не означава, че не признаваме добрите неща, направени от финландците, а този модел е едно от тях.
За TFT/TFD виж линка, който ти е дал Cenzor. Повече от това едва ли някой от нас може да ти каже.
| |
|
този ще ми е първия от тази марка. Просто се чудих и понеже ми се стори, че има най-много екстри от предлаганите в момента в България, и не е толкова тежък /като Сони-Ериксон напр./
| |
|
Не му се връзвай . Този телефон няма нищо общо с останалите нокии.. Както каза Черноглавия "Все едно не са го правили Нокия" . Като изключиме дисплея, който е един от най-лошите сред телефоните в този клас останалото е много добро .
И това ти го казва човек, който принципно не понася Нокия...
- Защо в Стар Трек няма араби?
- Защото действието се развива в бъдещето...
| |
|
телефонът е доста тежък.. имайте го впредвид. Наскоро държах някакъв сименс - имах чувството че е два пъти по-лек
но също така беше и два пъти с по-леки възможности 
| |
|
пък Панасоника, който е по-красив, и Сони-Ериксон, особено, са още по-тежки . А не, Панасоника не е по-тежък.
За това реших, въпреки дисплея, да се спра на Нокиа
Редактирано от lady_tea на 14.05.04 14:54.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|