|
Тема
|
Нокиа 6600
|
|
Автор |
_ile_pile_ (мама на двама) |
Публикувано | 05.04.04 16:14 |
|
Какво още да направя за да мога да пускам и да получавам ММС?
Значи инсталирах автоматичните настройки които ми праща Глобул чрез СМС,рестартирах си телефона ,но не! Не мога нито да получа нито да изпратя ММС!
Помагайте моля!
| |
|
Тая нокийка е проблемна за MMS и, Мтел едва наскоро успяха да я подкарат. Глобул сигурно няма да успеят скоро...
| |
|
В интерес на истината , Гл са я "подкарали" от доста отдавна.
Но това е тема за друг клуб
 Редактирано от motek на 05.04.04 17:15.
| |
|
Попитай в клуб " Глобул"
| |
|
Знам че за Мтел е проблемна и точно за това минах на Глобул!Имам познати с такива телефони които съм към Глобул и при тях действат ММСите!
Благодаря иначе !
И все пак не разбрах какво да правя сега,трябва ли да се обръшам към някой офис на Глобул?
| |
|
имаше някаква тънкост при тоя модел,например можеш да издириш един потребител "Mojo Jojo" и да го питаш
| |
|
Приятелю, с nokia 6600 няма проблем от преди нова година. Виж тук за натройки:
Не стига че им живеем, ами ще им и работим...
| |
|
Апаратурата, която е нужна за ММС за 6600 струвала 500 000 евро и на М- тел май не им се дават или поне такива слухове се носят. Що за лоялност и то към платежоспособните има клиенти???
u can run, but u will only die tired
| |
Тема
|
Re: Нокиа 6600
[re: Bum-Bum]
|
|
Автор |
motek (ommbre) |
Публикувано | 08.04.04 11:39 |
|
Хубаво е преди да се изказваш толкова компетентно , да разполагаш с реална информация
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=169&Board=gsm&Number=1941308437&page=6&view=collapsed&sb=5
| |
|
ММС за Нокиа 6600. Ако не се справиш с настройките иди до някой Бизнес център да ти ги направят. Или ми пусни бележка да те пратя някъде 
| |
|
|
|
|