Тема
|
Siemens SX1
|
|
Автор | noname (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.01.04 23:01 |
|
Moje li niakoi da mi kaje kolko striva Siemens SX1 i kude go e vijdal,zashtoto ne sum ot Pleven i tuk oshte go niama po magazinite.] Blagodaria vi!
|
|
|
Mi az sam v Plovdiv i az ne sam go vidql, makar 4e ima reklami po magazinite.
|
|
|
simoncells.com az sam v us
|
|
Тема
|
Re: Siemens SX1
[re: misho1212]
|
|
Автор | misho1212 (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.04 00:01 |
|
prodavat go bez mmc koiato e 34$ 64mb
|
|
|
Golemi iagodi she beresh s toa siemens po-dobre ne barzai a izchakai da izleze firmware versia 6. Az ot kakto e izliazal mu sledia bugtraq-a i chesno kazano dosega ne biah vijdal po-bugav telefon. Pak i raboti po-bavno ot nokia 6600 tova go pokazvat benchmark testovete. Pliusovete mu sa stereo mp3 i radio kakto i malko po-kachestvenia material ot koito e izraboten. Ne sam anti-siemens i pro nokia nastroen no me drazni facta che niakoi hora ot lakomia i alchnost puskat na pazara palni bozi. Tova po porintzip go praviat nokia no gledam che i siemens varviat po tiahnia pat. Pak nokia toku vish vzeli da se poupraviat malko.
|
|
|
Hmm, koi benchmarkove polzvash, zashtoto pove4eto sa palna skrab. Moje bi naistina e po-baven ot 6600, no vse pak ne im se doverqvai napalno.
|
|
|
Az oshte ne sum reshil dali sus sigurnost shte si vzema tochno tozi model.Iskashe mi se da go vidia kak izglejda puk i centata sushto ne e za prenebregvane .Dori ne znam dali sa izlizali i niakakvi testove na tozi telefon po spisaniata ili v internet .
|
|
|
Имат го в JEFF! Но лично не ти го препоръчвам...
Скъп и бъгав... за сега...По-добре NOKIA 6600 си вземи!
|
|
|
В Пловдив в JEFF на "Железарска"...Не помня цената...
Мини го виж... лично не ме кефи... с тия бутони от
прозрачна пластмаса... пък цифрите... бъгове... и на
тая цена... просто с нищо не ме привлича... но ти си фен! 
|
|
Тема
|
Re: Siemens SX1
[re: eternal_frost]
|
|
Автор | noname (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.04 11:10 |
|
Az sushto haresvam Nokia 6600,no mi se struva malko goliama.Mejdu drugoto mojesh li da mi dadesh niakakuv link s testove s revu na tozi 6600.Shte sum ti mnogo blagodaren .Sushto haresvam i SonyEricsson T610,kakvo ve e mnenieto za nego?Ti kakvo bi mi preporuchal,eternal_frost?
|
|