Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:39 12.11.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Alcatel One Touch 735нови  
Автор Benita (....)
Публикувано03.01.04 23:02

edin priqtel me pomoli da pitam kakvo vi e mnenieto za tozi telefon. razgledal po magazinite i mu se struva niska cena za telefon s vgradena kamera (okolo 280lv). kakvo 6te kazite. spodelete nqkakvi vpe4atleniq. misi predvaritelno:>

Тема Re: Alcatel One Touch 735 [re: Benita]  
Автор Alcatel OT735 (перко)
Публикувано04.01.04 10:16

mnogo pati sam go kazvat telefon4eto e super displeq e dobur klaviaturata e udobna kamerata ne e s mnogo golqma rezoluciq no pak vur6i rabota ima 3x Digital Zoom 500 ili 1000 nomera v telefona ne sam siguren to4no kolko na vseki nomer moje da zapazi doma6en slujeben mobilen tel i e-mail adres

Тема Re: Alcatel One Touch 735нови [re: Alcatel OT735]  
Автор Дoшyн Бaдaeв (нощна среща)
Публикувано04.01.04 11:58

По отновение на цветност на екрана, разделителна способност и снимане, телефона си е направо зле. Общо взето почти като телефон отпреди година-две.

Некой хора казват че идвам от........Сибир.

Тема Re: Alcatel One Touch 735нови [re: Дoшyн Бaдaeв]  
Автор Alcatel OT735 (перко)
Публикувано04.01.04 12:28

awe kvo mu e na telefona displeq si e super kamera ne e velika AMA VSE PAK Q IMA!!!!!!!!!!!!!!az sam s toq tel ve4e mesec i nmoga da se opla4a!!!!!!!!

Тема Re: Alcatel One Touch 735нови [re: Alcatel OT735]  
Авторvirtual (Нерегистриран)
Публикувано04.01.04 13:51

ma naistina li cenata mu e okolo 280 leva? tova malko me u4udva...ti otkude go vze i za kolko?

Тема Re: Alcatel One Touch 735нови [re: virtual]  
Автор Benita (....)
Публикувано04.01.04 14:15

mi ne znam
tozi priqtel kaza 4e go vidql nqkade za 289lv.
ti za kolko si go kupil?

Тема Re: Alcatel One Touch 735нови [re: Benita]  
Автор Zetle (Цар и Господар)
Публикувано04.01.04 20:32

А бе човече тва дето е видел е 535!!!
Нали те са с еднакуф дизайн и се е объркал.Цената му е 440.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.