|
Тема
|
прехвърляне на снимките от Z600 към PC
|
|
Автор | yas (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.03 14:04 |
|
Това е...как да прехвърля (и поосвободя място за нови) направените снимки от телефона (Z600) към ПЦ-то...купих си USB кабел..., инсталирах го..., даже успях да направя обратното, да прехвърля снимка от ПЦ-то на телефона, но нещо обратното не можах...
как става?
| |
Тема
|
Re: прехвърляне на снимките от Z600 към PC
[re: yas]
|
|
Автор |
erix (neizvesten:)) |
Публикувано | 31.12.03 14:42 |
|
Защо първо не попита в клуба? Снимки от телефона към компютъра можеш да ка4ваш само през инфраред или син зъб, обратното както сам си видял става и с кабел, но уви !
| |
Тема
|
[re: erix]
|
|
Автор | yas (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.03 16:33 |
|
б@си! сигурни ли сте, че не може по УСБ кабел да се прехвърлят снимките от телефона (Z600) към компютър? струва ми се просто невероятно..., аз имах в предвид няма ли някоя програмка?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xcalibur™ (луд) |
Публикувано | 31.12.03 16:54 |
|
Ами би трябвало да има софтуер за прехвърляне на снимките...Аз от z600 с инфраред ги прехвърлях само като им дам сенд през ИрДА и то се получават направо без никаква програма, но с кабел нямам идея как става...
| |
Тема
|
[re: Xcalibur™]
|
|
Автор |
erix (neizvesten:)) |
Публикувано | 01.01.04 14:54 |
|
С кабел не става, с никой от моделите на СЕ! Кофти, но факт.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 01.01.04 22:32 |
|
Наистина трябваше да питаш първо. няма такава възможност, а и както се развиват технологиите сигурно няма и да има. Един оригинален УСБ кабел е около 50-60 лв, а един УСБ Блутуут адаптер е 55лв. Взимаш си един такъв адаптер и завинаги си решаваш проблема! А с кабела можеш да КАЧВАШ всичко на телефона, но нищо не можеш да сваляш.
| |
|
|
|
|