Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:33 06.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови  
Автор Чpeвoyroдниk (яде и пие)
Публикувано13.12.03 16:15

Май му дойде времето да пенсионирам желязната си 7110. След като реших, че 7650 не е достойна да я замести, сега съм почти влюбен в 6600. Но любовта не е консумирана още. Ходих в няколко магазина, опипах я, огледах я, дадоха ми да я пробвам със SIM карта и т.н. Изглежда като МОЯТ телефон, но като си свикнал с желязната 7110, много трудно се взема решение. Единственото което ме притеснява, е че 6600 е твърде нов телефон и още не е ясно доколко е здрав, издръжлив и какви са му "детските" болести.

Така че приемам с благодарност всякакви мнения и отзиви от щастливи (или нещастни) собственици на 6600. Моля да се ограничите със сведения от реална експлоатация, по възможност с издевателства над телефона. Моля да не си правите труда да предлагате аналогични модели от други марки - за съжаление съм непоправим Nokia маниак

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: Чpeвoyroдниk]  
Автор spookyy (непознат )
Публикувано13.12.03 19:34

Значи matematic беше пуснал някъде ревю правено от него на 6600, може да го потърсиш. Иначе и аз имам 6600 от 1 месец. Значи като начално предупреждение при закупуването помоли да го включат за да провериш за неработещи пиксели на екрана, понеже при 6600 има множество случай.
Иначе за телефона...
Дисплейът според мен е много добър. Вижда се що-годе добре дори и на пряка слънчева светлина.
Батерията при моето ползване издържа 3-4 дни, дори 5.
Отстрана на софтуер, телефонът се държи много добре. Няма забивания и т.н.
Има множество допълнителен софтуер за телефона, което според мен е голям плюс.
Камерата е на много добро ниво.
Само две неща не ми харесват. Липсата на стерео мп3 плейър и възможност за записване на повече от 10 сек видео със звук.

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: spookyy]  
Автор beta (phone test)
Публикувано13.12.03 20:34

Кофти камера , батерия при мен караше по 2 дни , мп3 не е стерео , боравене с бутони неудобно / последното е лично мнение/ , пластмасата му или по скоро самият телефон както казват някои е малко "кух" , празен като хардуеър , но това пак е въпрос на виждане
Всичко друго е на ниво , ако си фен мисля че това е нокията за новогодишният сезон

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: beta]  
Автор spookyy (непознат )
Публикувано13.12.03 23:55

Кофти камера??? Като изключим Sharp GX-20, друго по-добро от 6600 според мен няма откъм камера. Иначе на мен са ми доста удобни бутоните, ама това май само на мен ми е удобно...

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: spookyy]  
Автор beta (phone test)
Публикувано14.12.03 00:04

e stiga be da ne si mislish che si fukam pak kamerata ............. prosto horata sa oburnali vnimanie na tazi chast ot telefona za smetka na drugi neshta ;) / za gx 20 goworia /
Pone takiva vpechatlenia imam az ot zapis na video i ot fototoot 6600 mojebi se poizhvurliam s "kofti " ..........ok da se popravia ne po dobri ot 7650 primerno , ne iskam da navlizam v spor no p800 pravi dobri snimki

Авторmatematic (Нерегистриран)
Публикувано14.12.03 12:09

Sega veche pishesh naizust. Kamerata na 6600 e edna ot nai-dobrite v momenta i ako triabva da si govorim chesno po-nishto ne se razlichava ot kamerata na sony ericsson p900. S 3rd party software pak videoto si e absoliutno normalno.

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: matematic]  
Автор beta (phone test)
Публикувано14.12.03 12:11

moe mnenie i ne govoria na izusta a ot opit sus 3 broiki 6600

Тема Re: Nokia 6600 - има ли вече натрупан опит?нови [re: matematic]  
Автор beta (phone test)
Публикувано14.12.03 12:22

Siguren sum che shte dadesh razumno mnenie za 6600 na choveka sled kato si imash vuzmojnost da go polzvash tolkova vreme veche
Ia kaji pri teb kolko izdurja bateriata i imam oshte edin vupros ne moga da otkria dali moga da polzvam nokiata za fax modem vurzan kum pda prez BT ili IR tova me interesuva mnogo speshno zashtoto pri 7250 primerno lipsva fax modem ...

АвторMarto (Нерегистриран)
Публикувано14.12.03 22:34

Imam 6600 ot 5 dena i sam ultra dovolen.Tova mi e okolo 30 telefon vece,imal sam pocti vsicki nokii i tazi naistina ,za momenta e varhovno postizenie na nokia.Strahotna kamera,fakt,baterijata s covarkane po telefona,izdarza okolo 2,2 1/2 dni.OS e barza i njama zabivane.Bi moglo da ima ako kacis skapana programa.Ako iskas dai email,ste ti pratja nkoli snimki ot aparata.Perfektna cuvaemost,otlicen obhvat.V mrezata na Mtel sam.Ako go kupis,njama da sbarkas :)Neuspjavam obace,da go podkaram s BT adaptor.Inace prez BT s druga nokia,e nared.Ima vrazka,no ne i transfer.Prez IR vsicko e ok,no moze i da e zaradi pcto mi.Ne sam go preinstaliral ot 1 g.
Uspeh:))

Тема Thanks [re: Чpeвoyroдниk]  
Автор Чpeвoyroдниk (яде и пие)
Публикувано15.12.03 10:36

Благодаря за мненията, явно ще пиша на Дядо Коледа.........

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.