Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:56 16.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Firmware Update на нова версия на МЕ45нови  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано08.12.03 02:14

Vyzmojno li e da si napravq Firmware-Update na poslednata versiq za Siemens ME45 s originalniq Data-kabel, koito polu4ih zaedno s telefona, kato go kupuvah?

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: няkoй]  
Авторhmmm (Нерегистриран)
Публикувано09.12.03 14:12

nikoi li ne znae?
:(((

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: hmmm]  
Автор Tweeg ()
Публикувано09.12.03 14:32

Доколкото знам с оригинален RS232(кабел за данни) не става. Трябва ти кабел дето се захранва от компютъра - поне така пише на

и . Обаче бях чел някъде че ако телефона ти е зареден на 100% и в подходящия момент го включиш може и с обикновен кабел може да стане ама това не мога да ти го гарантирам.

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: Tweeg]  
Публикувано09.12.03 15:06

mersi za otgovora, druje:)
6te probvam da go zaredq na 100% i posle da startiram programkata... tam nqkyde naistina pi6e6e, 4e trqbvalo da go vklu4a v opredelen moment, ama pri men ne funkzionira, izpisva mi, 4e ne moje da syzdade vryzka s telefona, vypreki, 4e e pravilno svyrzan i s originalnata programa na Siemens za sinhronizaciq s Outlook nqmam problemi, t.e. problema ne e vyv vryzkata...
Ako nqkoi znae ne6to pove4e 6te sym blagodaren ako razqsni...:)

АвторNiki T. (Нерегистриран)
Публикувано09.12.03 21:55

A, zashto ti e da q update-wash ? Kakwa e razlikata s nowite wersii, znaesh li ? Az sym s 23-ta no ne sym nameril minusi. Razbira se ne znam i plusowete na nowite wersii.

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45 [re: Niki T.]  
Автор Tarambuka35OO (непознат )
Публикувано10.12.03 10:54

ами потърси бре, друже...
То така само да седиш и да викаш неволята, не става...
I sin-усите и cos-инусите на тия версии може да им намериш ако искаш, не само плюсовете и минусите

примерно тук:
http://www.o45m.ru/idmn_3yuw45_sdbhjrt_34_fq/s45_me45_bugfix_list.rar

Редактирано от Tarambuka35OO на 10.12.03 10:55.

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: Tarambuka35OO]  
Авторxммм (Нерегистриран)
Публикувано11.12.03 12:41

Prav si za tyrseneto... naistina po vyprosa mi pi6e, 4e 6te mi trqbva specialen kabel za celta... Dali ne e vyzmojno da se prepravi originalniq ili trqbva edinstveno da si tyrsq tozi specialniq i da go kupuvam? Ako si bqh v BG 6tqh prosto da otsko4a do koe da e servic4e i da si platq za update-4eto, ama tuk takiva nablizo ne se namirat... :)

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: Tarambuka35OO]  
Публикувано12.12.03 20:09

Priatel, edno e mnenie ot prepatil, a drugo po specifikacia. Nai-malkoto - w specifikaciite pishe samo plusowe, a nqkoi pyt ima i minusi.

Публикувано12.12.03 20:52

Az imam kupen kabel za 10tina lv, ama mi kazaha che e originalen. Kato pusna programkata koiato si izteglih ot saita na siemens mi kazwa da izkliucha gsm-a i da go wliucha, sled koeto da wkliucha kabela. Prawq wsichko towa, daje pri toku shto zaredena bateria. Kazwa che telefona e nameren, sled koeto mi go izkliuchwa i kazwa che zapochwa da update-wa i da ne pipam nishto. Sled okolo 1-2 sec mi dawa syobshtenie "Obnoviavaneto e nevyzmojno. Greshna versia na sotware-to" ??????????????????????? Zashto ??????? NA koi software ???
PRedwaritelno blagodarq za sydeistwieto.

Ops, zabrawih da spomena che wersiata na firmware-to na telefona e dosta dyrtichka (23ta).

Тема Re: Firmware Update на нова версия на МЕ45нови [re: Niki T.]  
Публикувано13.12.03 00:36

Ami dokolkoto razbiram, si izteglil Update ot oficialnata stranica na siemens... tazi firmware versia e 21, az sy6to po tozi na4in si update-nah o6te predi godina telefona. Predpolagam, poneje ima6 v.23 zatova ti izpisva "gre6na versia". Az namerin programa s firmware Version 30 (mislq, 4e e poslednata do momenta), no veroqtno za neq se iziskva specialen kabel (originalniq, koito imam o6te sys zakupuvaneto na telefona ne funkzionira...qvno...), za6toto izob6to ne mi otkriva vryzka s telefona (a postypvam kakto e opisano. bateriq na MAX, predvaritelno izklu4en tel, natiska6 kratko <4ervenata slu6alka> sled okolo 3 sec... i ne startira...
Tuk do momenta ne polu4ih otgovor dali e vyzmojno da se "prepravi" originalniq kabel za da moje da svyr6i rabotata, moje bi e slojno i ne si zaslujava...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.