Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:36 06.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема елементарна аритметиканови  
АвторMилeнa (Нерегистриран)
Публикувано04.12.03 20:57

според тази статия :

клиентите на gsm в Москва са 10,1 милиона. а аз знам че в москва жителите са 8 милиона. според същата статия потребителите на gsm в Русия са 23.3 % . но според мои изчисления за москва клиентите са около 125 %...
:))))
хехе-сигурно не е лошо да ходиш с по 2 gsm-a в ръка. представям си някоя мутра с 2 телефона на двете уши....

Тема Re: елементарна аритметиканови [re: Mилeнa]  
Автор HaToGo (непознат)
Публикувано05.12.03 02:42

sled kato ima ikonomicheski bum v Rusia logichno bi bilo da ima i demogravski koeto estestveno bi triabvalo da se oseti nai mnogo v stolicata Moskva.
Samo taka si obasniavam statistikata koiato sa dali na tozi sait.

Тема Re: елементарна аритметика [re: HaToGo]  
Автор Pichaga (ne_na_kef)
Публикувано05.12.03 12:26

повечето от моите клиенти са с по 2-3 ГСМ нещо нормално

Тема Re: елементарна аритметиканови [re: Pichaga]  
Автор userOO2 ()
Публикувано05.12.03 12:31

изключителен икономически бум е в русия сано дето страна с над 150 милиона хора произвежда брутен вътрешен продукт колкото белгия дето са с под 8 милиона /за територия не говорим/ иначе бумти при тях ама не икономиката

Тема С грешни даннинови [re: Mилeнa]  
Автор Kиpил Дъpeв (професор)
Публикувано05.12.03 12:33

грешни изводи.
Москва отдавна е над 9,3 милиона (към 2000 г.). Както България никога не е стигала 9 милиона. Има поне 50 000 стационарни GSM-а (gateways) и е много вероятно някои хора да ходят с по 2, 3 или ако щат по 10 работещи и активни GSM-а. Спорът колко абонати има даден GSM оператор и как ги изчислява е дискутиран много кратно. Пример: Аз имам 4 активни и броени като 4 отделни абоната SIM-карти на Мтел. Две са на договор, едната е пренасочена към другата. Имам и две Прими, които са активирани (за да не си изгубя номерата) с по 10 кинта до средата на 2004-та. Та, ако вземеш да разгледаш само мен като абонат при мен "преизпълнението" на клиентския план е 300% .

Ребята, давайте жить дружно!

Тема Re: С грешни даннинови [re: Kиpил Дъpeв]  
Автор CenzorМодератор (Мародератор)
Публикувано05.12.03 13:14

Реално няма значение колко "хора" са абонатите, а колко е броя на картите, нали се плащат, от там нататък един човек ако ще и 120 карти да има.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.