|
Тема
|
елементарна аритметика
|
|
Автор | Mилeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.12.03 20:57 |
|
според тази статия : клиентите на gsm в Москва са 10,1 милиона. а аз знам че в москва жителите са 8 милиона. според същата статия потребителите на gsm в Русия са 23.3 % . но според мои изчисления за москва клиентите са около 125 %...
:))))
хехе-сигурно не е лошо да ходиш с по 2 gsm-a в ръка. представям си някоя мутра с 2 телефона на двете уши....
| |
Тема
|
Re: елементарна аритметика
[re: Mилeнa]
|
|
Автор |
HaToGo (непознат) |
Публикувано | 05.12.03 02:42 |
|
sled kato ima ikonomicheski bum v Rusia logichno bi bilo da ima i demogravski koeto estestveno bi triabvalo da se oseti nai mnogo v stolicata Moskva.
Samo taka si obasniavam statistikata koiato sa dali na tozi sait.
| |
Тема
|
Re: елементарна аритметика
[re: HaToGo]
|
|
Автор |
Pichaga (ne_na_kef) |
Публикувано | 05.12.03 12:26 |
|
повечето от моите клиенти са с по 2-3 ГСМ нещо нормално
| |
|
изключителен икономически бум е в русия сано дето страна с над 150 милиона хора произвежда брутен вътрешен продукт колкото белгия дето са с под 8 милиона /за територия не говорим/ иначе бумти при тях ама не икономиката
| |
|
грешни изводи .
Москва отдавна е над 9,3 милиона (към 2000 г.). Както България никога не е стигала 9 милиона. Има поне 50 000 стационарни GSM-а (gateways) и е много вероятно някои хора да ходят с по 2, 3 или ако щат по 10 работещи и активни GSM-а. Спорът колко абонати има даден GSM оператор и как ги изчислява е дискутиран много кратно. Пример: Аз имам 4 активни и броени като 4 отделни абоната SIM-карти на Мтел. Две са на договор, едната е пренасочена към другата. Имам и две Прими, които са активирани (за да не си изгубя номерата) с по 10 кинта до средата на 2004-та. Та, ако вземеш да разгледаш само мен като абонат при мен "преизпълнението" на клиентския план е 300% .
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
Реално няма значение колко "хора" са абонатите, а колко е броя на картите, нали се плащат, от там нататък един човек ако ще и 120 карти да има.
| |
|
|
|
|