Тема
|
Какъв gsm да си взема за около 350 лв. ?
|
|
Автор | Hepaзбиpaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 06:54 |
|
Не съм наясно какъв точно да си взема ...засега съм се спрял на Siemens s55 i m55.Ако има някой по - добър ще ви бъда благодарян да ми кажете
|
|
Тема
|
Re: Какъв gsm да си взема за около 350 лв. ?
[re: Hepaзбиpaщ]
|
|
Автор |
larys (realist) |
Публикувано | 06.10.03 09:15 |
|
za kakwo ste go polzwash?
|
|
Тема
|
|
|
Автор | DeltaGT (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 09:56 |
|
I kak she go vzemesh Siemensa S55 ili M55 za 350Lv?:)))
|
|
Тема
|
[re: DeltaGT]
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 06.10.03 09:58 |
|
От нощния магазин!
Ку Клубс КланЗа чисти клубове!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Cпoмeниии (MetalMoto™) |
Публикувано | 06.10.03 09:59 |
|
М55 - 349лв.
|
|
Тема
|
До няколко месеца ще се появи в БГ
[re: Cenzor]
|
|
Автор | Инфo (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 10:37 |
|
на около 300 лв в БГ (м55), вервай ми. Поне аз от го взех от Германия на препейд за по-малко (а то всички телфони в БГ са от препеид без Мтел и Глобул). Само дето не знам като си дойда кой ще го разкодира, ама ще му намерим слабото място. Виж са S класата там нещата са други, щото по дефиниция бизнес телфоните не ги дават на препеид.
|
|
Тема
|
Re: До няколко месеца ще се появи в БГ
[re: Инфo]
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 06.10.03 10:50 |
|
До няколко месеца няма да си струва да дадеш 300лв за тази недомислица М55! Не че сега си струва....
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Simbata (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 11:13 |
|
Вземи си С100 на Самсунг и ела да ни почерпиш с останалите 80 лв.
|
|
|
Не е много по темата, за което съжалявам, но няма смисъл от цяла нова тема по въпроса, така че ще Ви питам тук:
Продава ли се вече Siemens SX1 някъде в БГ и за колко? Germanos го рекламират в Hi-Comm, но в действителност още не го продават.
*ignorance is bliss*
|
|
|
Официално още никъде не се продава.....поне по моя информация.
|
|
Тема
|
[re: Great Blondino]
|
|
Автор | thor (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 16:14 |
|
SX1 за сега не се продава никъде по света. Не е много сигурно и кога точно ще започне да се продава, тъй като първоначално беше обявено че ще излезе през юни месец. След тва беше отложен за август, после за септември, а сега за ноемвври-декември. Тва обаче е за Европа. В БГ официялно трябва да дойде през януари 2004 - поне така казаха от щанда на Siemens на Плодвивския Панаир.
|
|
|
...за сега последно в началото на 2004 г.
|
|
|
1.)Sony Ericsson T68i - 320лв.(Т68м - 270лв.) ; 2.)NOKIA 6510 - 350лв(8310 - 320лв.) 3.)Мotorola V60i - 340лв.
|
|
Тема
|
[re: eternal_frost]
|
|
Автор | Heзнaeщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.03 18:00 |
|
Благодаря , но все пак къде остава Siemens ?...или смяташ ,че са доста по - зле ?
|
|
Тема
|
[re: Heзнaeщ]
|
|
Автор |
AGSTUR (avengear) |
Публикувано | 06.10.03 18:06 |
|
ne 4e sa zle prosto ima mnogo po dobri re6enia za tezi pari!!zavisi za kakvo to4no 6te polzva6 gsma i kakvo o4akva6 da ima na nego!!!!!!!
btk-the bad choise you ever make
|
|
|
Виж сега истината за Siemens е,че S55 i M55
излязоха доооооста по-късно от Т68,а са изградени
на неговата платформа... Въпреки това плюсовете
им не са истински плюсове,а и като цяло са
функционално по-слаби!!! Просто няма смисъл да
навлизам в детайли... Единственния Siemens който
според мен си струва цената е МЕ45! Иначе телефони
с които да си вършиш работата има под път и над път!
|
|
Тема
|
Силни думи
|
|
Публикувано | 06.10.03 19:28 |
|
По моето скромно мнение (аз съм "прост" user) за парите си е не лош телефон. Има вид (за разлика от сапунерката т310), единственото което му липсва е IRDA и Bluetooth. Аз не съм съвестен собственик и честно казано не си нося телефона в калъфче, полирайки го непрестано. А от това което съм видял сименсите са общо взето железни телефони (не са правени от китайски бабички) и издържат немарливост (моят вече го тествах на изпускане). Докато съм видял няколко Ериксона (Самсунги също), счупени от елементарно изпускане на плочките. Общо взето м55 си съчетава почти всичко за един бизнес модел (синхронизира се с Outlook, визитки, напомняния, часови зони, диктофон и доста голяма памет с добра файлова система, три честоти). Има си и всички "елементарни" фън функции (знаеш ги предполагам по-добре и от мен). Незнам какво очакваш за 300 лв. но според мен като за нов телефон, цената му е добра. Но пък всеки има свойте аргументи. Дано само да не са таксиджийски - може на 15г. да е ,ама е мерцедес (Ericsson например макар да са далеч като име като мерцедес). Аз купувам телефон, а не марка.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
AGSTUR (avengear) |
Публикувано | 06.10.03 19:35 |
|
pak i me45 e na dosta dobra cena-vidiah go za 245.s dds!!!!
struva si ina4e drugi kolkoto 6te6!i vapreki 4e niama da polzva6 inet ir,me 45 si struva parite vapreki 4e ima tezi funkcii 4e i v pove4e!niama da sajaliava6 za izbora!tova e!
btk-the bad choise you ever makeРедактирано от AGSTUR на 06.10.03 19:42.
|
|
Тема
|
[re: AGSTUR]
|
|
Публикувано | 06.10.03 19:37 |
|
със сигурност няма да ползвам internet , infrared и т.н. , кой е по - добър за тия пари ?
|
|
|
eternal_frost, според теб M55 е функционално по-слаб от T68i? Бих искал да знам защо мислиш така. Незнаещ, IR портът е страшно полезен и един от най-големите минуси на M55 е липсата на такъв.
|
|
Тема
|
[re: Дapт Beйдъp]
|
|
Публикувано | 07.10.03 09:21 |
|
така е , но аз няма да ползвам със сигуност IR портът , защото имам кабел за тая цел , така че това не е проблем за мен
|
|
Тема
|
[re: AGSTUR]
|
|
Автор | нeзнaeщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.03 09:26 |
|
искаш да ми кажеш ,че me45 е по - добър или равен на m55 или s55 ? Виж имам s35 и съм супер доволен от него и смея да твърдя .че е по - добър от разни a - ta , c -та , m -та ( до 35 , разбира се ). Чувал съм страхотни неща за me45 и сигурно е добър , но има ли смисъл да сменявам телефона от s35 за me45 , нали идеята е да е с колкото може повече повече ектсри ( като цвят и полифония ) на които държа , като си запази стабилността.
|
|
|
Жалко, бях се навил, че скоро ще ми падне в ръчичките.
BTW минавайки през Germanos вчера (макар и знаейки, че са големи некадърници) реших да ги попитам и един пич много уверено ми обясни, че го чакали този петък или най-късно събота В същия магазин преди 2,5 години като си купувах Ericsson R380 пак толкова убедено продавача ми обясняваше, че бил с 32MB int. memory. Много са добри.
*ignorance is bliss*
|
|
|
S35 e mnogo dobur telefon,no smqnata mu
s S55 ne e nai-uda4niq variat...po-dobre smeni
markata ...a ako iska6 cvetno i poly...ima drugi
re6eniq... do kakvi pari tursi6?
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.10.03 15:24 |
|
до 350 - 380 лв.
|
|
|
Присединявам се към мнението на eternal_frost! единствения siemens който си струва парите е МЕ 45, надежна машина е! Имам такъв и съм доволен!Всичко което ти трябва в един телефон си го има. Пък и е много по - евтин около 250лв.
|
|
|
За тези пари лично ти препоръчвам Т68 + камера МСА-25!
Ще бъдеш доволен! Ако искаш полифониика вземи Т310 + МСА-25!
Но ако си биг фен на Сименс...и S55 става. Но за тези пари без
камера... и дисплея изглежда по-кофти, камерата му е доста
енергозависима,а полифонииката отстъпва на Т310....ок! успех!
|
|
Тема
|
Да ти имам логиката
[re: the_shooter]
|
|
Публикувано | 08.10.03 09:51 |
|
Единствения Сименс който си струва е МЕ45 - имам него и съм доволен. Бас ловя че който и модел на сименс да имаше пак щеше да формулираш подобна глупост. Мойто си е най-убаво.
|
|
Тема
|
Re: Да ти имам логиката
|
|
Автор |
AGSTUR (avengear) |
Публикувано | 08.10.03 16:34 |
|
ne be pi4 prosto tozi model e testvan ot dosta hora i vsi4ki sa na tova mnenie,a tova 4e na teb ne ti haresva ili ima6 ne6to protiv ma6inkata si e li4no tvoi problem!ne e nai savar6ennia ima i dosta po dobri varianti,frosta e opisal edin takav ama sigurno i na nego 6te kaje6 4e e glupost!!!!!!!!!!!
btk-the bad choise you ever make
|
|
|
неговото мнение има някаква стойност. Подкрепено е с доводи.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Дapт Beйдъp (Sith Master) |
Публикувано | 08.10.03 22:02 |
|
Досега не съм имал възможността да се докосна до M55 и не знам защо всички мислят, че е недоразумение (?). Според мен телефонът предлага доста възможности, а по отношение на функциите няма какво да спорим... Дисплеят не е от най-добрите но все пак е достатъчно приличен. Единственият му сериозен минус е липсата на инфрачервен порт, но това е фирмена политика. Има си Java, работи на 3 честотни мрежи, паметта е предостатъчна за средностатистическия потребител - 1.8Mb и т.н. Има ли смисъл да изброявам повече? Кое не му е наред, че ви е такъв трън в очите?
|
|
Тема
|
|
|
Автор | daf (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.03 23:23 |
|
мислех да си купувам М55, защото ми хареса дизайна му, а и цената. но като си поиграх с него останових, че дисплея му е с ужасно големи пиксели :)
така, че ще си карам със стария апарат.
|
|
|
...нека четат ората к'во си писал за дисплея
|
|
Тема
|
Я Вейдъре
|
|
Автор | Цeцo (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.03 10:17 |
|
Ти ме изумяваш бе братче. Фен на Т68 да се изкаже в защита на м55. Сбъркал съм за теб, ша ма извиняваш. Нищо му няма на телефона. Просто всички притежатели на т68 се гордееха с мисълта че притежават нещо уникално, и сега им е куцо да признаят,че за същите пари може да се купи и друго не лошо. Ама техниката се движи. Т68 ще остане в историята като един сполучлив модел. Като последния с добър дизаин според мен (имайки предвид новите сапунерки).
|
|
Тема
|
Re: Я Вейдъре
[re: Цeцo]
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 09.10.03 10:22 |
|
Факт е че почти две години след излизането си Т68 е конкурент и от успешен на новите модели.
|
|
Тема
|
Браво бе Pixel
|
|
Публикувано | 09.10.03 10:26 |
|
На кой телефон в тоя ценови диапазон пикселите са по малки. На т68 ли? На Т310 или на някоя моторола? Като се има предвид , че екрана е стандартен 100 на 80 точки и размера и той е стандарт и се прави за всички марки нейде в дълбокия Китай, все си мисля че няма телефон с тоя клас дисплеи с по-малки пиксели. Кат искаш малки пиксели купи си нещо за 1200 лв. Ебати що го мразите толкоз м55 ми е много странно. Изказвате се неподготвени. Ако го сравняваш с някой черно бял дисплей логично е да ти се видят едри пикселите. Ама я пусни една снимка на черно бялото и една на 4096 цвята пък тогава говори.
|
|
Тема
|
Re: Браво бе Pixel
[re: Цeцo]
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 09.10.03 10:49 |
|
"все си мисля че няма телефон с тоя клас дисплеи с по-малки пиксели" Самсунг C100.
|
|
|
...аре вземи и качи една и съща картинка или снимка
на Т68 и М55! Сложи двата телефона един до друг и
гледай внимателно... щото подозирам не си го правил!
Ако не откриеш в чия полза е разликата върни се просто
в main menu и виж изображенията на иконите...при Т68
пикселите чертаят много по-плавни линии и графично
резултата е по-добър... за съжаление при М55 не е така...
....резултат:по-грозна графика ... въпреки повечето
цветове...
....и аре стига по тая тема вече! Никой не мрази М55!
Има си достатъчно фенове на фирмата и модела,който
имат своето си право... Аз не искам всички с Т68 да
бъдат я...
all best
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.10.03 15:32 |
|
Истината е, че нито s55, нито m55 не са изградени на платформата на Т68. Много ми е интересно да разбера защо твърдиш, че са и дали можеш да го докажеш.
|
|
Тема
|
кабела е едно...
|
|
Публикувано | 09.10.03 15:44 |
|
Кабела е едно, а IrDA или Bluetooth съвсем друго. Все пак едва ли имаш кабел за връзка между два телефона:) За мен най-добрия избор в момента е S55, дори мисля и аз да си взема, след като си преебах SL45. S55 има някои дребни недостатъци, като например: 256 цвята, само 1 МВ памет и ...ъъъ... ми за други не се сещам:). Плюсове обаче са: малък и удобен, лек(~80 гр.), IrDA, Bluetooth, copy/paste функции, диктофон, гласови функции и много други, които няма смисъл да изброявам - се пак сигурно си чел спецификациите. На M55 му липсват само IrDA и Bluetooth за да е телефон №1 за мен. Ако си абсолютно сигурен че няма да си помислиш да използваш IrDA и Bluetooth ти препоръчвам M55.
За други марки не ме питай - за мен Siemens са най-добрите телефони и ще трябва някой non-Siemens телефон наистина много да ме впечатли за да си го купя.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.10.03 15:51 |
|
Скоро гледах s55+camera за 370лв нов. Виж тук: http://bulstore.net/o.asp?o=614880
|
|
Тема
|
Прав си за т68
|
|
Публикувано | 09.10.03 19:44 |
|
с т310 съм пробвал, там разлика не видях (освен че т310 има малко по-голям екран което е + за него). По принцип menu-то на сименсите винаги се е отличавало с особенна дървеност. Това не им е достойнство спор няма. А при м55 определно и цветовите теми по default са правени от далтонисти. Ама екрана си е с най - нормални пиксели за тоя клас екрани 101x80. Мда. Ама който иска екран за снимки не купува телефон за 250 лв.
|
|
Тема
|
За туй
|
|
Публикувано | 09.10.03 19:48 |
|
ли иде реч :
http://www.samsung.com/Products/MobilePhone/GSM/MobilePhone_GSM_SGH_C100_sp.htm
че колко струва това, да не ми кажеш под 300 лв?
|
|
|
...хайде стига се напъва вече,земи са информирай
малко пък тогава ако ти се спори ела а?
...С100 се намира и по 270лв дори,аре
Редактирано от eternal_frost на 10.10.03 11:20.
|
|
Тема
|
Добре бе не се напъвай
|
|
Публикувано | 10.10.03 12:05 |
|
Признавам сгрешил съм. Сега ще си направя харакири. Готово, сърбеше малко, ама щом се налага. Така добре ли е?
Не съм в БГ последните седмици та затова се изненадвам от цените. Щото тука м55 е по-евтин от тия чудесии на самсунг, както и от ериксон т310(ама тои си е комплект с камерата). Само че съм пропуснал факта, че сименсите са домашно пройзводство, а самсунга е с жестоко мито (протекционзъм кво да правиш), та оттам иде разликата в цената. Щото в БГ откъм мита сме облагодетелствани (както и некой митнически служители) та затова можем да пазаруваме евтино тия самсунги. Само че аз имам предубеждения некой - към самсунг като марка, пак няма да съм безпристрастен, така че ще мълча по въпроса вече, обещавам.
|
|
Тема
|
Взимай Нокия 8310 и се не бой
|
|
Автор | Щacтливeцa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.03 01:22 |
|
Вече може да се купи за 339 лв. Има си радио, 500 номера в паметта, диктофон, батерия, която държи 400 часа, инфрачервен порт и какво ли не. Баси железния телефон. Вече го ползвам една година и забравих за всички останали недомислия, през които съм минал. На всичко отгоре е един от най-малките телефони, които в момента се предлагат на пазара.
Дерзай
|
|
|
Не се обиждай, но аз бих го посъветвал да вложи тези 339 лева за друг телефон.Редактирано от Дapт Beйдъp на 12.10.03 11:21.
|
|
|
Просто не се сдържам като гледам за какво спорите.
Хора, вие плазмен телевизор ли си купувате или телефон?
Полифонии, цветове, графики .. Хубаво да има гъзарийка ... ама един телефон никога няма да служи за телевизор или уредба. Защото размерите му го ограничават, колкото и напред да се движи технологията.
Дори и да бъде възможно след година-две ... кой тук би гледал най-новите филми на дисплей "една човешка длан" вместо на широкоекранен звяр?
Простете, спорите за глупости
Редактирано от Иryaнa на 13.10.03 05:00.
|
|
Тема
|
Re: Еретично се намесвам
[re: Иryaнa]
|
|
Автор |
erix (neizvesten:)) |
Публикувано | 13.10.03 08:37 |
|
На там върви светът.... всичко необходимо за човека да се събира в джоба му или в дланта му ако искаш
|
|
Тема
|
Определно
|
|
Публикувано | 13.10.03 09:54 |
|
Всичко над 300 лв. е много за м55. Аз тука не споря хич.
|
|
|
...в случая..да се намесиш ерОтично ;))
|
|
Тема
|
Re: Май трябваше...
[re: Cпoмeниии]
|
|
Автор |
Публикувано | 13.10.03 11:17 |
|
Mrusnik
|
|
|
Еееех жени....
|
|
|
Странно е, че го казваш защото точно жените обичат гъзария.
|
|
|
Ако трябва и ерОтично ще се намеся
Това поне го мога.
|
|
Тема
|
Re: Еретично се намесвам
|
|
Автор |
Cпoмeниии (MetalMoto™) |
Публикувано | 13.10.03 16:46 |
|
Не бъркай...гъзария и шарения...и кич...с функционалност...
|
|
|
...намесата...кат си додеш...и кат тъ поканим на събиране на клуба;)
Демек....риъл)) въртуалното еротише...не ни е по душа;)
|
|
|
erix, имаш си една мечта, но малко нереална ми се струва тя...
Цецо, това, което ме дразни в M55 са големите пиксели. Някак си не му отива да е със същата екранна матрица на ME45 първо защото е модел '03 и второ защото ME45 е телефон отпреди 2 години, независимо че е с монохромен дисплей. И все пак има Джава и 1.8Mb памет, което му отрежда място сред конкуренцията.
|
|
|
Ако трябва да сме точни то тази екранна матрица е още от S35
|
|
Тема
|
Re: Еротише...
[re: Cпoмeниии]
|
|
Автор | Иryaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.10.03 07:14 |
|
Нямаш грижи ама трябва да ми осигурите разтоварваща и предразполагаща обстановка. Един ще стои насреща и ще прожектира еротични филмчета на новия си сони-ериксон, другия ще стърчи като тонколона и ще свири от gsm-а си "Ши'с гот дъ Джак" (вие там си знаете на кой са му добри полифониите) и разбира се, някой плз да намери телефон с много здрава вибрация
|
|
Тема
|
Re: Еротише...
|
|
Автор |
Публикувано | 14.10.03 08:27 |
|
Nqma6 griji Naburzo 6te go uredim!!!!
|
|
|
Устройва ли те като минаваш по улиците с телефона да събаряш панелките, а в Япония да регистрират трусовете на сеизмографите или искаш по-силна вибрация?
|
|