|
|
|
|
|
Виж в магазина на Адмирал - намира се на Янко Сакъзов, там има кабели за всичко и може да ги накараш да се пробва на място.
Щом те влече
| |
|
|
|
Mersi mnogo ! Shte proverq nepremenno !
| |
|
|
|
Taka - razkazvam produljenieto : otidoh v magazina na Admiral Group. Tam edin umnik zapochna da mi obqsnqva, che kabela ne e DLR, a F/MBus. Ako si namerq software, koito da poddurja takuv connection, kabela nqmalo da ima problem. Kaza oshte, che takiva software-i nqmalo, osven profesionalnite, koito izobshto ne mogat da se namerqt v Internet :)))
Taka - vzimam az kabela (za 30 lv), zashtoto mnogo dobre znaq, che Oxygen Phone Manager poddurja F/Mbus connection. Vruzvam go - telefona se otkriva, sled koeto izchezva i na ekrana se izpisva "Accessory not supported".
Kogato se opitvam da obqsnq na onzi MALOUMNIK, che mi e dal dumata si za neshto, v koeto ne e siguren, sledovatelno me e IZLUGAL, za da si prodade kirliviq kabel i da specheli 29 lv (zashtoto ne vqrvam da gi vzima na poveche ot lev), toi mi zaqvqva "Donesi softuera" :)
Obqsnqvam mu, che imam otgovorna rabota, vremeto mi e cenno, bih doshul samo za da vurna kabela i da mi vurne parite, toi mi kazva "Mi kato nqmash vreme si e tvoi problem"
I tova beshe
Ta, pitam - dokoga shte pozvolqvame na dolni pechalbari da lujat bezochlivo, da obeshtavat i da davat dumata si za stoki sus sumnitelno kachestvo ? Az lichno obqvqvam boikot na bokluci kato goreposocheniq tip (Peter Georgiev, Admiral Group LTD, ICQ 170391488). Smqtam da mu napravq "businessa" i jivota po-truden, dokolkoto moga - za men bokluci kato tozi ne zaslujavat da budat na bulgarskiq pazar.
| |
|
|
|
Пич съжалявам,че съм те подвел влизал съм в този магазин, но досега проблеми не съм имал с кабела закупен от тях. Защо не вземеш да пробваш :Mobile media browser - това е от тези дето пишот и нокиа логомениджър, и тяхната програма поддържа F/M - BUS.
Щом те влече
| |
|
|
|
Nqma zashto - ne te obvinqvam, ti prosto mi kaza kude moga da proverq :)
P.S. S MobiMB ne stava :(
| |
|
|
|
|