|
Тема
|
Тест на 3510i
|
|
Автор | |jordan| (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.07.03 17:47 |
|
Ако някой се кани да пита за отзиви за този телефон, ето един от мен. Голям при това (отзив имам в предвид) :
| |
|
Добър обзор! Поздрави!
Без бой не казвам, кат' ма бият -забравям!
| |
Тема
|
Re: Тест на 3510i
[re: |jordan|]
|
|
Автор |
Hot st (добронамерен) |
Публикувано | 02.07.03 21:14 |
|
Страхотно!

| |
|
Благодаря. Радвам се, че ви е харесал :)
| |
|
Интересува ме от къде си си взел кабела за nokia 3510i и евентуално да ми кажеш колко струва.
        Редактирано от Stefan. на 08.07.03 04:13.
| |
Тема
|
Re: Кабел за данни за 3510i
[re: Stefan.]
|
|
Автор | |Jordan| (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 10:15 |
|
Ами първо - от Варна :) Магазин "Мери Мобил" на "Мария Луиза" до пицария "Годзила". Нямаха кабел, но единствено те ми казаха, че могат да го доставят. Освен това, на няколко места ми казаха, че мога да използвам кабел от 3310 или 3330. Наистина, кабелът влиза в куплунга на 3510i, който се намира до куплунга за зареждане на телефона. Но няма нищо общо ! Дайта-кабелът на 3510i май е съвместим само с 3510 - т.е. ако на кабела пише, че е за 3510 - пак става. Ето и снимка - как трябва да изглежда
Това нещо се включва ПОД батерията на телефона. Цената на кабела беше около 30-тина лева.
| |
Тема
|
Re: Тест на 3510i
[re: |jordan|]
|
|
Автор | Crackera (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.03 02:38 |
|
Bravo, iak e. Moje da si napravish sit v koito da kachvash obzori na razlichno modeli.
| |
Тема
|
Re: Кабел за данни за 3510i
[re: |Jordan|]
|
|
Автор | Гюpo (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.03 00:16 |
|
Взех подобен кабел за 18 лв. от магазин на "Комуникател" в Пловдив. На етикетчето пише 35Х0, т.е. за всички телефони от тази серия. Работи нормално. Пробвал съм го само с 3510 и разните софтуери на Oxygen.
| |
|
Samo edno utochnenie - kabelite za 3510 i 3510i za sujalenie NE sa suvmestimi :(
Onzi den si vzeh kabel za 3510, a "i"-to mi se oplaka, che mu vkarvam "Not supported accessoary"... ta go vurnah.
V Germanos imat ot vreme na vreme |--->COM Port, cenata mu e 32 lv. zaedno sus CD sus software (ideq si nqmam tochno kakuv software, utre kato poluchat stoka, shte razbera)
Wwell,
Viktor
Редактирано от KpeMaToPuyM на 06.08.03 14:51.
| |
|
Чудесен обзор.Идеята по-долу да вкараш повечко такива неща и за други телефони си струва.И некви сравнения с други пръчки.Примерно как ще стоят един срещу друг 3510и и Т68 да речем,некви такива неща.
Поздрави пак.
| |
|
|
|
|