Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 16.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Тема Тест на 3510iнови  
Автор|jordan| (Нерегистриран)
Публикувано02.07.03 17:47

Ако някой се кани да пита за отзиви за този телефон, ето един от мен. Голям при това (отзив имам в предвид) :

Тема Re: Тест на 3510iнови [re: |jordan|]  
Автор Cenzor (Потаен....)
Публикувано02.07.03 17:57

Добър обзор! Поздрави!

Без бой не казвам, кат' ма бият -забравям!

Автор Hot st (добронамерен)
Публикувано02.07.03 21:14

Страхотно!

Автор |Jordan| (Умерен)
Публикувано03.07.03 08:57

Благодаря. Радвам се, че ви е харесал :)

Тема Кабел за данни за 3510i [re: |Jordan|]  
Автор Stefan. (познат)
Публикувано08.07.03 04:12

Интересува ме от къде си си взел кабела за nokia 3510i и евентуално да ми кажеш колко струва.

Редактирано от Stefan. на 08.07.03 04:13.

Тема Re: Кабел за данни за 3510iнови [re: Stefan.]  
Автор|Jordan| (Нерегистриран)
Публикувано08.07.03 10:15

Ами първо - от Варна :) Магазин "Мери Мобил" на "Мария Луиза" до пицария "Годзила". Нямаха кабел, но единствено те ми казаха, че могат да го доставят. Освен това, на няколко места ми казаха, че мога да използвам кабел от 3310 или 3330. Наистина, кабелът влиза в куплунга на 3510i, който се намира до куплунга за зареждане на телефона. Но няма нищо общо ! Дайта-кабелът на 3510i май е съвместим само с 3510 - т.е. ако на кабела пише, че е за 3510 - пак става. Ето и снимка - как трябва да изглежда

Това нещо се включва ПОД батерията на телефона. Цената на кабела беше около 30-тина лева.

АвторCrackera (Нерегистриран)
Публикувано09.07.03 02:38

Bravo, iak e. Moje da si napravish sit v koito da kachvash obzori na razlichno modeli.

Тема Re: Кабел за данни за 3510iнови [re: |Jordan|]  
АвторГюpo (Нерегистриран)
Публикувано18.07.03 00:16

Взех подобен кабел за 18 лв. от магазин на "Комуникател" в Пловдив. На етикетчето пише 35Х0, т.е. за всички телефони от тази серия. Работи нормално. Пробвал съм го само с 3510 и разните софтуери на Oxygen.

Тема Utochnenie:нови [re: |Jordan|]  
Автор KpeMaToPuyM (ex-Moonchild)
Публикувано06.08.03 14:48

Samo edno utochnenie - kabelite za 3510 i 3510i za sujalenie NE sa suvmestimi :(

Onzi den si vzeh kabel za 3510, a "i"-to mi se oplaka, che mu vkarvam "Not supported accessoary"... ta go vurnah.

V Germanos imat ot vreme na vreme |--->COM Port, cenata mu e 32 lv. zaedno sus CD sus software (ideq si nqmam tochno kakuv software, utre kato poluchat stoka, shte razbera)

Wwell,
Viktor

Редактирано от KpeMaToPuyM на 06.08.03 14:51.

Тема Бравос!нови [re: |jordan|]  
Автор Seemore Glass (calm and serene)
Публикувано06.08.03 15:22

Чудесен обзор.Идеята по-долу да вкараш повечко такива неща и за други телефони си струва.И некви сравнения с други пръчки.Примерно как ще стоят един срещу друг 3510и и Т68 да речем,некви такива неща.
Поздрави пак.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.