Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:18 12.11.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема siemens me45-updateнови  
Авторkalojan (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 17:53

Може ли някой да ми каже коя е последната версия на софтуера която поддържа български. Благодаря предваритено:)
Някой правил ли е update.
В сайта на сименс може да се изтегли 21 версия, но аз се интересувам дали има по висока на български

Тема Re: siemens me45-updateнови [re: kalojan]  
АвторGlN (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 18:17

v30 e poslednata, koiato moje da se nameri, pri tova i s bylgarski (300408)
kachih ia, i raboti
battlemail kung-fu igrata lipsva (ot v26 nagore maj), poneje neshto sa se otkazali, i bez tva beshe glupava
povecheto bygove sa opraveni (da ne kaja pochti vsichki)
v organizera maj moje da pishesh malko po-dylgi tekstove, prisvoqvane na <Empty> na fast butonite, ne se razbiva na SMS/Capacity s bg, po-nova versiq na wap browsera
inache, nishto novo korenno razlichno nqma (sprqmo v23 primerno)
napravi backup, predi da update-vash

Тема Re: siemens me45-updateнови [re: GlN]  
Авторkalojan (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 18:25

Как да направя back up

Тема Re: siemens me45-update [re: kalojan]  
АвторGlN (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 18:35

няма еднозначен отговор

прочети внимателно

отнася се до това, коя програма да ползваш, ако имаш определен вид флаш памет (и как да го определиш)
ако имаш такъв флаш, за който пише, че не се поддържа коректно от нито една програма, недей да правиш нищо
просто увисваш, и ако решиш да update - стискаш палци да не се издъни нещо

ако има програма като за тебе - трябва да съхраниш паметта от адрес 0x000000 до 0x600000 - сумарно 6MB (6291456 байта)

освен това, не ползваш оригиналния кабел
не стафа
не и с v30 (без шарения оригинален инсталатор, както при v21)

Тема P.S. батерията да е до дупканови [re: GlN]  
АвторGlN (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 18:46

туйто

успехи

Тема Re: P.S. батерията да е до дупканови [re: GlN]  
АвторKaлoян (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 19:10

Благодаря ти много:))))))))
По принцип бях с 14 версия но я обнових с 21-ва като смъкнах update-та от сайта на сименс. Всичко мина успешно, но видях че се проявява проблема с проверката на капацитета на sms-те и реших да пробвам с по-нова.
Изтеглих 30-та версия(тази която препоръчваш), престраших се да пробвам, свързах телефона с кабела и натиснах бутона старт, започна първия етап от процеса pre-check и ми излезе някакво съобщение свързано с com port-а(не помня какво), телефона се изключи и така.......нищо не стана, но доста се пооплаших и реших да не правя експерименти. Засега телефона е добре.
БЛАГОДАРЯ за помоща, но процеса ми изглежда по-сложен от този който направих от сайта на сименси реших да не рискувам!

Тема lesno eнови [re: Kaлoян]  
АвторДepмeнджиeв (Нерегистриран)
Публикувано13.04.03 20:28

Трябва като ти изгасне телефона, да натиснеш за секундичка бутона за включване на телефона - това е цялата философия.
Ъпдейта ще продължи без повече "странности" и си готов !
Препоръчвам ти да се пробваш още веднъж все пак - нищо сложно няма, просто изглежда по-различно !

Успех !

Автор ad (непознат )
Публикувано14.04.03 10:29

Да задам и аз въпрос за МЕ45. Гледам, че съм с 30 версия с меню на български,но нямам кирилица за писане на СМС. Получавам и чета СМС на кирилица, но не мога да пиша. Като избор ми дава само автом.(английски), турски, гръцки и още някакъв. Мога ли да му помогна с нещо или да си карам така? И още нещо - може ли да се обновява софтуер без кабел - през IrDA порта?

Авторaccess denied (Нерегистриран)
Публикувано16.04.03 18:14

hej GIN, ot kyde da drypna 300408 za s45?
mersi

Тема Re: P.S. батерията да е до дупканови [re: Kaлoян]  
Автор GlN (погромист)
Публикувано16.04.03 18:23

мда
дерменджиев го е казал

понеже на твоя кабел тип "китайски" не е прекаран сигнал за "auto ignition", затова го подаваш на ръка, после процесора boot-ва през COM порта

а отделно, този инсталатор е сервизен, а не юзърски, и не е чак толкова приятелски настроен

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.