Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:51 12.11.24 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема P800 поевтинява :-)))))нови  
Авторloobian (Нерегистриран)
Публикувано08.02.03 19:55

П800 вече може да се намери за 1490 лв. в Бургас! Уоу! А беше 1600 само до преди 2-3 седмици...
Чакам го да стане ~1300 и го грабвам :-)))

Тема P800 -характеристики?нови [re: loobian]  
АвторЖeлaeщ (Нерегистриран)
Публикувано08.02.03 20:07

Къде да му погледна хактеристиките? Благодаря предварително!

Тема Re: P800 поевтинява :-)))))нови [re: loobian]  
Автор DTMF (лигльо))
Публикувано09.02.03 00:36

Искам и аздай двамата да ограбим някоя банка

Тема Re: P800 -характеристики?нови [re: Жeлaeщ]  
Автор beta (phone test)
Публикувано09.02.03 02:06

Тема Re: P800 поевтинява :-)))))нови [re: DTMF]  
Публикувано09.02.03 09:53

Хайде :-))) Ти отиваш да обираш банката, а аз ще ходя да поръчам телефоните през това реме... :-)

Тема Re: P800 поевтинява :-)))))нови [re: DTMF]  
Автор mojo-jojo (фич)
Публикувано09.02.03 10:50

Банка???
Вие камион с телефони ли ще купувате или само две бройки

Тема Re: P800 -характеристики?нови [re: beta]  
АвторЖeлaeщият (Нерегистриран)
Публикувано09.02.03 12:19

Много благодаря! Не е лошо телефончето, тази година ще ни се вземе ума от подобни телефони, кой от кой по-хубави...
По мое мнение не бива да се бърза, за да ги "доизкосуряват" не на нашия гръб - към края на годината ще е по-разумно, а и габаритните им размери ще намалеят значително от първите модели - виж първата Нокия с камера, виж Сименса, който се задава ....

Тема Re: P800 поевтинява :-)))))нови [re: mojo-jojo]  
Публикувано09.02.03 12:46

Прав си... само 2 бройки ще взимаме... за мен и за DTMF...
При това положение, май-ще е по-добре МакДоналдс да оберем... тъкмо докато си разглеждаме новите телефони, ще набиваме хамбургери!

Тема Re: P800 -характеристики?нови [re: Жeлaeщият]  
Публикувано09.02.03 12:58

Жeлaeщият, прав си че не е хубаво да се бърза и че тепърва ще навлизат смартфоните, но пък някои хора /и аз в това число/ са си манияци и не могат да чакат много много :-) Аз съм се зарекъл, като стане 1300 лв. да го купя... повече не мога да чакам :)
Междодругото, за сега, телефон от рода на П800 не съм чул да предстои да излиза... може би само Tel.me T919 но той е с доста по-ограничени възможности, макар и да е по-лек, по-евтин и с по-хубав дисплей.
Също така, тази Нокия която сега излезе 3650 ако се не лъжа... тя не може да се мери на П800...
А за сименса който говориш- кой модел визираш? S/SL 55 ли?

Тема Re: P800 -характеристики?нови [re: loobian]  
Автор mojo-jojo (фич)
Публикувано09.02.03 13:03

Що пък да не може да се мери. Не виждам по какво толкова му отстъпва. Пък е и по-евтин, а според мен и по-атрактивен като дизайн (само мое мнение). На тоя пък Тел.ми какво му харесвате - някаква двубандова, австрийска измишльотина

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.