Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:28 13.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Сименс C45 и нов firmware - съвет искам!нови  
Автор checho (клюкар)
Публикувано09.01.03 08:15

Добро утро ,

Аз тъкмо си намерих нова версия на софтуера за C45, и реших да ви питам някои неща.
Адресът е

и там намерих версия 50. Ако реша да рискувам и направя ъпдейт със съдържанието на 3-мегабайтовия файл, който в момента тегля, рискувам ли нещо, като знаете следните факти / въпроси:
1) При положение, че на сайта на Сименс няма официален софтуер, възможно ли е този да не е направен от тях - например да има някаква намеса от други лица върху софтуера?
2) Възможно ли е в този софтуер да няма българско меню?
3) Дали има някакви бъгове в тази версия, или други причини, поради които не си заслужава да ползвам тази версия?
Възможно ли е, преди самия процес на инсталиране на новия софтуер, да се проверят горните 3 точки - т.е. да се тества интегритетът на файла?
4) Може ли преди ъпдейта да се подсигуря някак, че при евентуален проблем с ъпдейтването (или просто желание в последствие), мога да си върна старата версия 14?
5) Може ли неуспешен опит за осъществяване на ъпдейт да доведе до трайни повреждания на телефона?
6) Тези дейности дали са повод за отказ от гаранционно обслужване (купил съм си апарата от магазин на Глобул с 1год. гаранция)? Т.е. ако нещо се повреди в апарата, може ли те да ми кажат, че са ми го дали с 14 версия, а аз съм си сложил 50 и поради това губя право на гаранция?

Някой да разбира полски? има нещо писано по въпроса, някой ако знае какво пише в този форум, да "преразкаже" с 2-3 думи, моля

Допълнение. Сега отворих този софтуер, и гледам, че пише lg1. Нали български беше lg4? Значи няма българско меню там, нали

Редактирано от checho на 09.01.03 08:46.

Тема Re: Сименс C45 и нов firmware - съвет искам!нови [re: checho]  
АвторKaлoян (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 11:37

Четох в друг форум (не помня вече точно кой), че версия 50 за с45 не поддържа българско миню :))))))))))

Тема Re: Сименс C45 и нов firmware - съвет искам!нови [re: Kaлoян]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано09.01.03 12:07

А знаеш ли коя е последната, която поддържа такова?

АвторKaлoян (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 12:51

Не! sorry:))))))))

Автор shanyon (непознат)
Публикувано09.01.03 23:15

Онзи ден гледах един C45 с FW35. И имаше български. Оттук натам си сам...

Автор Siemens Rulzzz (новак)
Публикувано10.01.03 23:06

приятелю,
1. за гаранцията дали отпада трябва да видиш какво пише на условията на гар. ти карта или направо питай там, където си взел телефона.
2. версия 50 е наистина най-стабилната до момента и ако не ти трябва непременно бг меню-слагай я веднага.
3. при надграждане на софт-а ими възможност за скапване или повторно закодирване на телефона(ако е бил разкодирван)
4. тоя софт надали е официален от Сименс :)

Тема Re: Сименс C45 и нов firmware - съвет искам!нови [re: Siemens Rulzzz]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано11.01.03 12:51

От сервиза на Jeff ми предложиха качване на нова версия за 20лв.
Най-добре да се възползвам от услугата, защото нямам опит в качване на софтуери, а и те едва ли разполагат с версия, написана от някой хакер-самозванец

Автор Sev ()
Публикувано11.01.03 18:20

gepili sa q ot nbqkoy serviz ili ne6to talova.
sigurno si e originalna,no sa q vzeli po-neoficialen na4in:)

Автор Ceдмия (засега)
Публикувано11.01.03 18:47

Аз съм на особенно мнение :)) за Джеф, но познат работещ там ми предлагаше преди време да праща телефона по морето, защото там бил по-добър сервиза им. Ти доколкото помня беше там, пробвай все пак би трябвало да имат опит. А с гаранциите как е? Ако си сменил софтуера остава ли?

Cigars are bad for you. Don't try 'em at home !!

Тема Re: Сименс C45 и нов firmware - съвет искам!нови [re: Ceдмия]  
АвторCremate (Нерегистриран)
Публикувано12.01.03 23:38

V samiq Omnitel ne stava li?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.