|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
kyv GSM da si vzema
|
|
Автор | GSM (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.02 18:36 |
|
Здравейте, бихте ли ми препоръчали какъв GSM да си взема за около 300лв. така че да не ми са налага да ходя през ден до сервизи

| |
Тема
|
Re: kyv GSM da si vzema
[re: GSM]
|
|
Автор |
Ceдмия (засега) |
Публикувано | 01.08.02 18:43 |
|
Виж .
Cigars are bad for you. Don't try 'em at home !!
| |
Тема
|
Re: kyv GSM da si vzema
|
|
Автор |
yourboy (Ездач) |
Публикувано | 02.08.02 14:51 |
|
Защо не Nokia 3310, Ericsson t29 или пък Siemens C45 
Вярвай в себе си !
| |
Тема
|
mnogo qsno zsashto
[re: yourboy]
|
|
Автор | glaurung (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 15:08 |
|
ami mnogo prosto zashto - Nokia 3310 e mnooogo star model - golqm tejuk bez wap s nimh bateriq i vse oshte skup pri tova dosta se povrejda.
siemens c45 - pak s nimh bateriq sas SAR 1.5 w/kg ( koeto oznachava che v aziatskite strani i nqkoi evropeiski sledva da e zabranen za prodajba poradi opasno visokoto nivo na radioizlachvane - t.e. edna godina polzvane na toq telefon se ravnqva na 5 godini polzvane na motorola v66 primerno.slaba bateriq i t.n. i t.n.
ericsson t29 - tova veche e dobre ama za jena t20s mai e po-podhodqsht kato dizain
| |
|
Това е менте не го взимай!!! По-добре Siemens-a!!!
"Най-същественото е невидимо за очите!"
| |
|
я разкажи за тази радиация ;)) незнаех, че Siemens-ите излъчват радиация, разесни плс ;)
Вярвай в себе си !
| |
|
тоя SAR не го ли обсъждаха тук... май се измерва по-скоро с пари, отколкото с W/kg...
а иначе пуснаха серия C45 с Li-Ion
| |
|
За t29 незнам но за t20 определено знам, че не е готин телефон, братовчедка ми, както и мой приятел имат т20. Ами какво да кажа освен, че е като нокиата ;) Да не говорим колко е по зле на тема дизайн този телефон. Незнам какво му е женското. А пък и сега разбирам, че има женски и мъжки телефони хе хе ;)
Вярвай в себе си !
| |
Тема
|
най-добре
|
|
Автор |
yourboy (Ездач) |
Публикувано | 02.08.02 15:40 |
|
Според мен, най-добре вземи събери още 50 лева и си купи един Siemens S45, е това е телефон ;) заслужава си!
Вярвай в себе си !
| |
|
Ще приемеш ли едно уточнение.....за С45 относно SAR най вече....
The exposure standard for mobile phones employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/kg.* Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the phone transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR level of the phone while operating can be well below the maximum value. This is because the phone is designed to operate at multiple power levels so as to use only the power required to reach the network. In general, the closer you are to a base station, the lower the power output of the phone.
The highest SAR value for this phone model C45 when tested for use at the ear is 0.93 W/kg.
Със Li-Ion батерия телефона се намира за около 230-240 лева....
с тази батерия телефона има 6 часа разговор (max.) и 260 време на очакване(max.) тези времена са условни ....в зависимост от мрежата.....
За другите телефони ....нямам мнение.....
Имам такъв от декември...досега само съм му ъпгрейдвал firmware-a ....2 пъти...
(чукам на дърво) ...досега не е ходил в сервиз нито е правил проблеми...
Редактирано от UglylPL на 02.08.02 16:02.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|