|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Влиза в сила забраната за мобилни в колите
|
|
Автор |
bst (~!~) |
Публикувано | 27.05.02 23:53 |
|
Влиза забраната за разговор по време на шофиране, внимавайте да не се почешете зад ухото докато шофирате, че после тредно ще докажете, че не сте говорили по мобилния.
Сполед вас колке лесно /трудно/ се доказва, че сте говорили по време на шофиране, всеки може де ви спре и да каже че сте говорили!
В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst
| |
Тема
|
Re: Влиза в сила забраната за мобилни в колите
[re: bst]
|
|
Автор |
Fadeless (малко луд) |
Публикувано | 28.05.02 00:22 |
|
Ще ни гледат записите в телефончето за приети/неприети разговори. За целта пътните полицаи ще преминат съкратен курс на обучение в най-близкия център
Само незнам с четенето и най-вече с писането на СМС- и как ще се оправяме. Не, че ми се е налагало до сега, но щом вече е забранено да държа телефон докато шофирам може и да пробвам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cпoмeнии (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.05.02 05:29 |
|
Е защо не си уточнил, начи, че става въпрос само за прякото говорене, държейки в ръка мобилен телефон...което да кажем пречи на шофирането.
Никой не е и няма да забранява говоренето с handsfree...или car-kit :))
Нека бъдем точни, а? :)))
MotoRulez!
| |
|
A az ne sum govoril po telefona! Samo si go durjah na uhoto i si prikazvah na sebe si!"
Ha-ha, po tozi nachin narushavam li zakona? To ne moje da se "izpolzva" telefona, no moje da se durji!
Taka ili inache vsqkakvi hands-free-ta me draznqt s tezi kabelqci, a puk bluetooth sruva maika si i bashta si, a + tova prilichash na Robocop s nego!
Abe qqqq...... kukite!
Аз пилотирам Golf II GTi!
| |
|
| |
Тема
|
Еми.. какво да се прави
|
|
Автор |
Чepнorлaв (рекордьор) |
Публикувано | 28.05.02 10:43 |
|
аз обаче съм със скутер
При мен е малко по-така обстановката. Принципно трябва (и аз го правя де) да карам с каска - аз си карам даже с шлем. Сигурно мога да завра слушалката в ухото и да го нахлузя шлема, но ако карам без такъв?!?!? е верно че малко трудно се говори по тел и кара скутер, но ние сме специалисти
Обаче ако ме видят такъв сигурно могат да ме обепят и за тел и за каската... ако обаче кажа, че съм го дигнал до ухото си, за да си преслушам мого важната гласова поща, и че не мога да ползвам хендс фри-то, щото трябва да натисна бутон 1 ?? какво ще ми ги мецка тогава тъпия сержант??
| |
Тема
|
А може ли да го духа???
|
|
Автор |
MA3HbO (юнак чутовен) |
Публикувано | 28.05.02 11:27 |
|
Не става така - трябва да са те видели.
Абе иначе цялата работа е малко по полицейски - мина на червено, не бе зелено беше и т.н.
Както един път ме спряха да за ме питат що чета вестник докато карам???????? Така им се видяло от слънцето???? Ташак.
МИРНО! Мазньо приема строя.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Alexfield (един там) |
Публикувано | 28.05.02 11:45 |
|
Цялата работа опира до добросъвестност на полицаите - нещо, което все още им липсва и сигурно дълго време още ще е така.
Аз смятам да не говоря без Handsfree докато карам. Всъщност аз отдавна имам такова и спазвам новия закон още преди да бъде въведен. Правя го за собствено удобство. Взех си го, след като 2 пъти ми се случи да водя дълъг разговор: Бях на червен светофар, трябваше да завивам наляво по кръгово движение (става трудно с една ръка - има и много дупки) и да сменям скоростите.
Ако спазваме закона, шансът да ни глобят неправомерно е много по-малък. В никакъв случай няма да дам пари на такъв полицай, а ще държа да ми напише акт - така имам по-голям шанс, от колкото да го подкупя.
И да не забравяме, че ако не сме говорили по телефона и ни глобят, винаги можем да си извадим разпечатка. Пък да видим кой кого
Трием 'сичко сръбско и записвам само хеви метъл
| |
|
ама на мен колата ми е автоматик.. тогава???
| |
Тема
|
[re: Alexfield]
|
|
Автор |
cnupy (фен) |
Публикувано | 28.05.02 11:57 |
|
Абсолутно съм съгласен с теб. Много е тъпо да не ползваш хендс фри само за да правиш на пук на полицаите и на държавата. Така не си с нищо не си по различен от тях. Абе българска работа ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|