Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:27 14.11.24 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Влиза в сила забраната за мобилни в колитенови  
Автор bst (~!~)
Публикувано27.05.02 23:53

Влиза забраната за разговор по време на шофиране, внимавайте да не се почешете зад ухото докато шофирате, че после тредно ще докажете, че не сте говорили по мобилния.

Сполед вас колке лесно /трудно/ се доказва, че сте говорили по време на шофиране, всеки може де ви спре и да каже че сте говорили!

В 99% от случайте проблема е ПРЕДМОНИТОРЕН bst

Тема Re: Влиза в сила забраната за мобилни в колитенови [re: bst]  
Автор Fadeless (малко луд)
Публикувано28.05.02 00:22

Ще ни гледат записите в телефончето за приети/неприети разговори. За целта пътните полицаи ще преминат съкратен курс на обучение в най-близкия център
Само незнам с четенето и най-вече с писането на СМС- и как ще се оправяме. Не, че ми се е налагало до сега, но щом вече е забранено да държа телефон докато шофирам може и да пробвам.

АвторCпoмeнии (Нерегистриран)
Публикувано28.05.02 05:29

Е защо не си уточнил, начи, че става въпрос само за прякото говорене, държейки в ръка мобилен телефон...което да кажем пречи на шофирането.
Никой не е и няма да забранява говоренето с handsfree...или car-kit :))
Нека бъдем точни, а? :)))

MotoRulez!

Тема Ha-ha-haнови [re: bst]  
Автор W r a n g l e r™ (off-road)
Публикувано28.05.02 10:26

A az ne sum govoril po telefona! Samo si go durjah na uhoto i si prikazvah na sebe si!"

Ha-ha, po tozi nachin narushavam li zakona? To ne moje da se "izpolzva" telefona, no moje da se durji!

Taka ili inache vsqkakvi hands-free-ta me draznqt s tezi kabelqci, a puk bluetooth sruva maika si i bashta si, a + tova prilichash na Robocop s nego!

Abe qqqq...... kukite!

Аз пилотирам Golf II GTi!

Тема Re: Ha-ha-haнови [re: W r a n g l e r™]  
Автор cnupy (фен)
Публикувано28.05.02 10:31

Тема Еми.. какво да се прави [re: bst]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (рекордьор)
Публикувано28.05.02 10:43

аз обаче съм със скутер
При мен е малко по-така обстановката. Принципно трябва (и аз го правя де) да карам с каска - аз си карам даже с шлем. Сигурно мога да завра слушалката в ухото и да го нахлузя шлема, но ако карам без такъв?!?!? е верно че малко трудно се говори по тел и кара скутер, но ние сме специалисти
Обаче ако ме видят такъв сигурно могат да ме обепят и за тел и за каската... ако обаче кажа, че съм го дигнал до ухото си, за да си преслушам мого важната гласова поща, и че не мога да ползвам хендс фри-то, щото трябва да натисна бутон 1 ?? какво ще ми ги мецка тогава тъпия сержант??

Тема А може ли да го духа???нови [re: bst]  
Автор MA3HbO (юнак чутовен)
Публикувано28.05.02 11:27

Не става така - трябва да са те видели.
Абе иначе цялата работа е малко по полицейски - мина на червено, не бе зелено беше и т.н.
Както един път ме спряха да за ме питат що чета вестник докато карам???????? Така им се видяло от слънцето???? Ташак.

МИРНО! Мазньо приема строя.

Автор Alexfield (един там)
Публикувано28.05.02 11:45

Цялата работа опира до добросъвестност на полицаите - нещо, което все още им липсва и сигурно дълго време още ще е така.
Аз смятам да не говоря без Handsfree докато карам. Всъщност аз отдавна имам такова и спазвам новия закон още преди да бъде въведен. Правя го за собствено удобство. Взех си го, след като 2 пъти ми се случи да водя дълъг разговор: Бях на червен светофар, трябваше да завивам наляво по кръгово движение (става трудно с една ръка - има и много дупки) и да сменям скоростите.
Ако спазваме закона, шансът да ни глобят неправомерно е много по-малък. В никакъв случай няма да дам пари на такъв полицай, а ще държа да ми напише акт - така имам по-голям шанс, от колкото да го подкупя.
И да не забравяме, че ако не сме говорили по телефона и ни глобят, винаги можем да си извадим разпечатка. Пък да видим кой кого

Трием 'сичко сръбско и записвам само хеви метъл

Тема Е да денови [re: Alexfield]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (рекордьор)
Публикувано28.05.02 11:49

ама на мен колата ми е автоматик.. тогава???

Тема Re: Влиза в сила забраната за мобилни в колитенови [re: Alexfield]  
Автор cnupy (фен)
Публикувано28.05.02 11:57

Абсолутно съм съгласен с теб. Много е тъпо да не ползваш хендс фри само за да правиш на пук на полицаите и на държавата. Така не си с нищо не си по различен от тях. Абе българска работа ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.