|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Я ми препоръчайте...
|
|
Автор | Luda_Gad (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.05.02 14:16 |
|
Търся си телефон, обаче въобще не съм запознат с пазара, магазините, моделите и цените. Триабжа ми телефон с вибрация, IR, модем, и кабел за връзка с PC. Другите екстри не ме блазнят особенно. за съпоставка бих посочил Сименс S25. За него дори имам схема за кабела за връзка + сякакъв софтуер. Ако ниакой може да помогне, да се чувства задължен да го стори! А да, Price does matter!! Не ща лимузина а телефон все пак.
| |
|
Nokia 6250 (около 750лв)- има всичко което си изредил освен кабела. Него също можеш да си го купиш - 100лв.
Според мен това е идеалният вариант Цената му е грозна, но това наистина е най-доброто. Все пак се вмествам в изискванията да е по-евтин от лимузина 
Трием 'сичко сръбско и записвам само хеви метъл
| |
Тема
|
Ericsson R320s - 199лева.
[re: Luda_Gad]
|
|
Автор |
Sibirski (заблудился я) |
Публикувано | 13.05.02 15:19 |
|
Само трябва да намериш кабел.
Omnia omea qua!
| |
Тема
|
Re: Я ми препоръчайте...
[re: Luda_Gad]
|
|
Автор |
UglylPL (beginner) |
Публикувано | 13.05.02 16:31 |
|
S/ME 45 na Siemens.....ima vsichko koeto iskash.....vsiakakav software....kakto i firmware......kabela e samo 25 leva.....Drugia dobar variant e T39m......na Ericsson
| |
|
Но трябва да даде поръчка на шивач за калъфчето или да си купи и раница за телефона
| |
|
Освен ериксона де.. добър е като цена. Също става и S35 ако не те бърка цената
| |
Тема
|
[re: UglylPL]
|
|
Автор |
zar (niama smisyl) |
Публикувано | 13.05.02 17:18 |
|
pri s/me 45 kabela si wyrwi s telefona
Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала и тя крака.
| |
Тема
|
[re: zar]
|
|
Автор |
UglylPL (beginner) |
Публикувано | 13.05.02 17:44 |
|
Прав си, но не винаги ги дават така....особенно в по малките магазинчета...така свалят цената....а после продават кабела отделно...:)
както примерно много често махат допълнителния панел който върви с алкателите примерно....за 302/310/311....
| |
Тема
|
[re: UglylPL]
|
|
Автор |
zar (niama smisyl) |
Публикувано | 13.05.02 18:46 |
|
triabwa da gi dawat s kabela ... toi si wyrwi paket sys telefona, towa che w bg prawiat kakwoto si iskat e drug wypros
Видяла жабата, че подковават коня и си вдигнала и тя крака.
| |
|

За какво ти е калъфче? Това е телефон за всякакви условия и не му трябват такива неща! Освен това в комплекта има заден панел-щипка, което ти решава проблема с носенето... освен ако не си слаботелесен
Трием 'сичко сръбско и записвам само хеви метъл
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|