Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:07 17.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо при земетръса изчезна връзката,нови  
Автордa ви ro нaчykaм (Нерегистриран)
Публикувано24.04.02 16:08

бе мобилни, глобални и тем подобно лайнари?

Тема Re: Защо при земетръса изчезна връзката,нови [re: дa ви ro нaчykaм]  
Автор mojo-jojo (човекът)
Публикувано24.04.02 16:22

bez globalnite

Beware of the bear!!!

Тема do moderatoriteнови [re: дa ви ro нaчykaм]  
Автор zasega dovolen (fen)
Публикувано24.04.02 16:30

Trijte gi takiva postingi, amam ot podobni .

Истината е

Тема Що бре?нови [re: zasega dovolen]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (стар клубар)
Публикувано24.04.02 17:21

ядосва си се човека и с право.. при нас в службата (да отбележа само че съм на 12-я етаж ) си имахме всичко - тел, ток, вода.. само мобилните незнайно защо отказаха... То да им бяха паднали клетките - разбирам, ама без нищо ?!?!? няма логика..

Тема Re: Що бре? [re: Чepнorлaв]  
Автор zasega dovolen (fen)
Публикувано24.04.02 17:33

както и да е, спасението е да станем клиенти на всички мобилни оператори(сигурен съм че вече има такива) Ако си припомним случката на 11.09.2001 и в страната на мечтите мобилните телефони не рабнотиха известно време. Имам информация че в цивилизованите страни Службите имат отделен банд както е и в Мтел за служителите който е с приоритет пред останалите абонати. Аз мога да заява че Мобифона ми си работеше безпроблемно. като се наложи да звъня пет пъти минути след земетресението. Но се ограничих само с най близките ми. а офис телефона ми не работеше за един час след земетресението.Леле доста съм написал спирам дотук.

p.s не ми каза дали скрийнсървъра изтощава допълнително батерията на sl45i

Истината е

Тема Скапаняцинови [re: дa ви ro нaчykaм]  
Автор Spidercho (Entusiast)
Публикувано24.04.02 17:44

Скапаняци! Заврете си претенциите!

Тема Re: Що бре?нови [re: Чepнorлaв]  
Автор Fadeless (малко луд)
Публикувано24.04.02 18:04

Мисля, 4е проблема пак беше в "многото маймуни на клона" Наистина първото което направих аз след земетресението, беше да взема телефона и да опитам да се свържа... предполагам, 4е пове4ето в този момент точно това са се опитали да направят. Глобул нямаше проблеми, но като знам и колко абонати имат, едва ли могат да натоварят пределно някоя клетка. А за етажите :) незнам как е било на 12-я, но на 10-я си беше ЯКО КЛАТЕНЕ

Тема Re: Що бре?нови [re: Fadeless]  
Автор Bonovox ()
Публикувано24.04.02 20:15

Клатене му е майката

...имаш два избора взимаш синьото хапче и продължаваш да вярваш в каквото си искаш..."

Тема Re: Защо при земетръса изчезна връзката,нови [re: mojo-jojo]  
Автор CherniqМодератор (taliban)
Публикувано24.04.02 21:21

Малко след земестресението чух по някое от радиата нещо от сорта на "При мобилтел на места клетките на работят, но до 16h всичко ще е ОК, съобщиха от компанията, а от глобул казаха, че се е забелязало претоварване на мрежата, но тя още функционира".
Не разбрах каво имат предвид с това претоварване

Тема Чакай сега..нови [re: zasega dovolen]  
Автор ЧepнorлaвМодератор (стар клубар)
Публикувано24.04.02 22:44

ти за кои точно скриинсейвъри говориш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.