|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Защо при земетръса изчезна връзката,
|
|
Автор | дa ви ro нaчykaм (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.02 16:08 |
|
бе мобилни, глобални и тем подобно лайнари?
| |
|
bez globalnite   
Trijte gi takiva postingi, amam ot podobni .
Истината е
| |
|
ядосва си се човека и с право.. при нас в службата (да отбележа само че съм на 12-я етаж ) си имахме всичко - тел, ток, вода.. само мобилните незнайно защо отказаха... То да им бяха паднали клетките - разбирам, ама без нищо ?!?!? няма логика..
| |
|
както и да е, спасението е да станем клиенти на всички мобилни оператори(сигурен съм че вече има такива) Ако си припомним случката на 11.09.2001 и в страната на мечтите мобилните телефони не рабнотиха известно време. Имам информация че в цивилизованите страни Службите имат отделен банд както е и в Мтел за служителите който е с приоритет пред останалите абонати. Аз мога да заява че Мобифона ми си работеше безпроблемно. като се наложи да звъня пет пъти минути след земетресението. Но се ограничих само с най близките ми. а офис телефона ми не работеше за един час след земетресението.Леле доста съм написал спирам дотук.
p.s не ми каза дали скрийнсървъра изтощава допълнително батерията на sl45i
Истината е
| |
|
Скапаняци! Заврете си претенциите!
| |
|
Мисля, 4е проблема пак беше в "многото маймуни на клона" Наистина първото което направих аз след земетресението, беше да взема телефона и да опитам да се свържа... предполагам, 4е пове4ето в този момент точно това са се опитали да направят. Глобул нямаше проблеми, но като знам и колко абонати имат, едва ли могат да натоварят пределно някоя клетка. А за етажите :) незнам как е било на 12-я, но на 10-я си беше ЯКО КЛАТЕНЕ 
| |
|
Клатене му е майката
...имаш два избора взимаш синьото хапче и продължаваш да вярваш в каквото си искаш..."
| |
Тема
|
Re: Защо при земетръса изчезна връзката,
[re: mojo-jojo]
|
|
Автор |
Cherniq (taliban) |
Публикувано | 24.04.02 21:21 |
|
Малко след земестресението чух по някое от радиата нещо от сорта на "При мобилтел на места клетките на работят, но до 16h всичко ще е ОК, съобщиха от компанията, а от глобул казаха, че се е забелязало претоварване на мрежата, но тя още функционира".
Не разбрах каво имат предвид с това претоварване
| |
|
ти за кои точно скриинсейвъри говориш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|