Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:16 13.07.25 
Мобилни комуникации
   >> GSM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Къде му е T9 и WAP-a на ALCATEL OT302?нови  
АвторHeзнaйko (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 16:06

Купих си ALCATEL OT 302 от промоцията на МОБИЛТЕЛ за 30лв. (първоначална вноска). Дотук добре но не успях да вляза в менюто за смяна на режима на въвеждане на текст - PREDICTIVE/NORMAL (Т9 софтуера). Без значение какъв език е избран. Също и менюто за настройка на WAP липсва.
Някой да знае дали тези телефони (от промоцията) ALCATEL ОТ 302 не са нещо куци? А така също може ли да се update-не софтуера им?
Честно казано не ми трябват нито T9 нито WAP browser-а, но като се продава една стока хубаво е тя да отговаря на спецификациите на производителя... Ако не е така - да пише черно на бяло, че този телефон е по-евтин, защото му липсва това и това...

Тема Re: Къде му е T9 и WAP-a на ALCATEL OT302?нови [re: Heзнaйko]  
Автор DAMON (ентусиаст)
Публикувано04.01.02 16:12

Ами има 302 с WAP и 302 без WAP. Бъди сигурен, че тоя който ти си си купил няма WAP, затова колкото и да търсиш такова меню няма да намериш! А за Т9 не знам. Би трябвало да я има опцията някъде...

Keep Walking

Тема Re: Къде му е T9 и WAP-a на ALCATEL OT302?нови [re: DAMON]  
Авторнeзнaйko (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 17:02

Абе в сайта на ALCATEL никъде не пише, че има OT 302 БЕЗ WAP. Както и да е... Но за T9 - навсякъде пише, че се поддържа. Само че в manual-a се казва нещо странно - ... както си набираш текста на SMS-a можеш да смениш режима от NORMAL на PREDICTIVE с натискане на прословутия им навигационен бутон "OK" и ... трябвало да се появи меню за избор. Да, ама не. Като натиснеш бутона "ОК" се получава подканата да избереш получател на SMS-a (което звучи много естествено впрочем). Ако скролираш нагоре-надолу - то курсора се мести наляво-надясно по набрания текст - също много естествено. Е с кой бутон мамка му да влезеш в меню?

АвторLmTh (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 17:04

I kakvo oznachava "302 s WAP" i "302 bez WAP"
Tova zvuchi neseriozno! Nai-malkoto (ako zarejem vsichko bulgarsko i rodno) ne bi triabvalo firma kato Alcatel da pravi takiva neshta. Taka che ako niakoi moje da dade malko po-smisleno obiasnenie na vuprosa (a tova e treti put kogato tazi tema se povdiga i oshte nishto) kude mu e WAP-a i zashto se krie po menu-tata shte cherpia po edno!
10x in advance!

Публикувано04.01.02 17:18

Тъй де, DAMON. искам високо и ясно да се викне - МОБИЛТЕЛ продават едни такива ALCATEL-и OT302 с промоция (демек евтино) АМА ТЕ НА СА ТОЧНО КАКТО ПИШЕ ПО САЙТОВЕТЕ, АМИ НЯМАТ ТОВА И ТОВА И Т.Н.... Все едно лека кола, ама без резервна гума, без отопление на купето, без .... Иначе - кола...

Авторgetzo (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 17:36

i az mnooo se draznia, 4e mi niama t9 i wapa,
a be na t9 sam mu ebal maikata, ama 4e sa otriazali wapa.... na maika im v putkata, nai malkoto da biaha predupredili pederasite pone 6tiah da si vzema siemens c35..da im eba maikata...da po4nat da si pishat po 6ibanite promociite 4e osven 4e aparatite sa im kodirani sa i tuk tame ufukani.
niakoi da znae slu4aino dali po serviznite im centrove podmeniat software.
vse pak traibva da ima niakva spravedlivost.
a pak na mene i bg menu ne mi triabva.

Тема Re: Къде му е T9 и WAP-a на ALCATEL OT302?нови [re: getzo]  
Автор Пeтъp_ ()
Публикувано04.01.02 18:02

доколкото знам на новите алкатели софтуера се сменя трудно защото има код за идентификация,различен за всеки апарат и ако се промени,апарата блокира

Тема Това си е измама на потрбителя...нови [re: Heзнaйko]  
Публикувано04.01.02 18:32

Вижте

Човекът ачик си го казва - МТел ПРОДАВАТ ТЕЛЕФОНИ С ОРЯЗАНИ ФУНКЦИИ и по-лошото е че го крият. В комбина с JEFF може би. Това ми напомня номерът от филма "Хлапето" на Чарли Чаплин (хлапето чупи прозорците, а баща му - стъклар - минава след него...)
Е, така ще е - като нямат още реална конкуренция

Редактирано от Чepнorлaв на 04.01.02 23:22.

Тема Re: Къде му е T9 и WAP-a на ALCATEL OT302?нови [re: LmTh]  
АвторNM (Нерегистриран)
Публикувано04.01.02 20:22

Редактирано от Чepнorлaв на 04.01.02 23:25.

Автор Vladoliki (Братовчед)
Публикувано04.01.02 21:11

Сега, малко по спомени и наизуст, ама майка ми като си купуваше и аз се чудих каква е уловката - доколкото си спомням май гледах в някакъв сайт (или в книжката ли беше...) че говорим за ОТ301 който няма wap и 302 който има ;-)
Значи, книжката е една и съща за двата модела... а това че Мтел продават 301 за 302 е отделен въпрос

...For a 100 million reasons

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.