|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За какво чакаме Глобул?
|
|
Автор |
Pycинoв () |
Публикувано | 02.09.01 04:30 |
|
Бихте ли си купили Моторола или каквото и да е там, за 50 лева при положение че ще я ползвате само в София и Пловдив като начало и то с договор за 2 години, аз - никога. Знам ли след 1 година Глобул дали ще са си изпълнили обещанията. Ако пък се надявате Мобилтел да свали цените през Септември заради тях, и това изглежда няма да стане. Така че да стартират когато си искат, дреме ми на кепето!
| |
Тема
|
Re: За какво чакаме Глобул?
[re: Pycинoв]
|
|
Автор |
Joro M (за малко) |
Публикувано | 02.09.01 09:21 |
|
Аз вероятно бих се прежалил, по няколко причини:
* като за начало мисля да взема техен телефон за приятелката ми, а ние сме 99% винаги заедно, когато сме извън София, така че ще може да ползва моя, ако се наложи
* отказът от договор предсрочно вероятно ще ми струва някаква неустойка, но подозирам, че тя ще е съизмерима с цената на телефон и начална такса, ако реша да купя още един GSM от Мобилтел и го активирам (сега)
* очаква се Глобул да предложат безплатни минути, включени в абонамента, а това ще е изключително удобно, поне за приятелката ми; Мобилтел може и да не реагират веднага
* не на последно място, очаквам по-добро обслужване в бизнес-центровете и магазините, в които ще се продават услугите и телефоните им
Нищо чудно да се заблуждавам и да се окажа излъган, но поне това е, което ми се иска да предложат. А какво ще правим в действителност... ще разберем около 15-ти септември.
| |
Тема
|
[re: Joro M]
|
|
Автор |
Pycинoв () |
Публикувано | 02.09.01 23:21 |
|
А вече не ни ли излъгаха 1-2 пъти? Даже преди реално да проработят с клиенти? Имам предвид рекламата която се появи по вестниците преди 2 дни.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Bизaнтиeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.01 10:04 |
|
Що пък не?
Аз 99% от времето си съм в София.
Никога няма да го ползвам в Каспичан или Надолно нагорнище.
Надявам се Глобул да са всичко онова което Мобилтел не са!
| |
|
Правилно...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Haco () |
Публикувано | 03.09.01 11:58 |
|
Aa ne gi chakam
naj mnogo se nadjavam da se podobri kachestvoto na obsluzhvane na klientite
www.info-bg.com
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Delwin- (niakakuv si tam) |
Публикувано | 03.09.01 19:57 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор | Фeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.01 16:40 |
|
Условията за работа с клиенти не се различават особено от тези на Мобилтел. Очакванията инсталационната и месечната такса да паднат не се оправдаха.
Ако сметката не бъде платена в седемдневен срок, телефонът ще бъде изключван, сочат още условията. Осем дни след това пък ще започне да се трупа и лихва.
Това обявиха днес от Globul............. Чудничко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

| |
Тема
|
[re: Фeн]
|
|
Автор | ha-ha (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.01 17:09 |
|
Che kakvo ochakvate? da se nasurchavat nekoretnite platci li? estestveno che ste gi spirat
| |
Тема
|
[re: Фeн]
|
|
Автор | Lenny (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.09.01 18:46 |
|
A kakvo znachi, che mogat da ti promenjat nomera s ednomesechno predizvestie???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|