|
Тема
|
Какви графити???
|
|
Автор |
Lissbett () |
Публикувано | 27.04.09 15:30 |
|
Едно нещо ми е непонятно за вашия клуб!За какви графити става навъпрос , за тези драсканици по улиците или за законните графити - картини , нарисувани на определени места , на които е позволено.
Защото аз съм напълно против тази грозотия да се драска така навсякъде , на нищо не прилича , като видя нещо надраскано си представям как ще хвана тоя дето го е направил и ще го одера с нож жив /като в кланица за кучета в Китай/.
Да има клуб графити е аналогично на това да има например клуб "Предомишлени убействд"!!!Боже , накъде отива тая държава!!!
Редактирано от Lissbett на 27.04.09 15:32.
| |
Тема
|
Re: Какви графити???
[re: Lissbett]
|
|
Автор | Moapeйн (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.09 00:12 |
|
На изток, Мила, всички държави натам върйът мен ако питаш,
ама не ми викай, че ибезтваесетаа
| |
Тема
|
Re: Какви графити???
[re: Lissbett]
|
|
Автор | LOOOL (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.06.09 19:47 |
|
добре че не си ми жена, нямаше да те трая да говориш глупости на публични места.
| |
|
По-неразбираем и ограничен пост не бях чела тук.
Да сравняваш предумишлено убийство с тагването и графитите е меко казано дебилно.Но както виждам си "наясно" с материята от сравненията, които правиш.
Това със разчленяването и Китайската кланница беше поразително, чак се чудя от къде си намерила тези страхотни словосъчетания в речника си!
| |
|
XAXAXAXAXAXAXAXxaxaxXAaxaxax mahni mahni.... mda sravnenieto e stra6no...
ne vsi4ko nelegalno e grozno ili kakto kaza e draskanica .......................spored men se obadi nepodgotvena
Редактирано от soberup на 04.03.10 00:23.
| |
|
|
|
|