Тема
|
Breakdance
|
|
Автор | bb (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.02.04 11:30 |
|
ne se setih po-dobro mqsto kudeto da pusna tazi tema
,no jelanieto mi e ako nqkoi ima info ili nqkakvi knijki na kompa da mi kaje :)
iskam da se nau4a na tova neshto,no poneje e tvurde skupo da otida v nqkoi klub -moga da go praktikuvam samo vkushti.
ta, pls help
& pz
|
|
Тема
|
Re: Breakdance
[re: bb]
|
|
Автор | Snoopy (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.04 14:33 |
|
Brato,ne znam kvo da ti kaja!I az mislq da teniram ama nemam info kolko struva?Znae6 li kolko e?V4era mi kaaha edin klub deto moga da hoda da treniram ama forget it!Kat se seta 6e ti kaja!Iskam da te pitam, 6ot sum girl dali moa da se nau4a na tva,daje i v dom usloviq?Are piece!6e 4ekam da mi otg:)
|
|
Тема
|
[re: Snoopy]
|
|
Автор | CTuKu (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.04 17:49 |
|
ae хора 10 кинта на месец ако ви е скъпо  
БРЕЙКДЕНС не се учи вкъщи и не от книги .
|
|
Тема
|
[re: CTuKu]
|
|
Автор | endone (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.04 18:59 |
|
mdaaaaa ne praktikuvam tva ama znam ot friendove 4e v ku6ti nestava ..... a klubovete ne sa tolkova skupi.... az znam 4e cenite sa m/y 10 i 20 kinta na mesec.... samo da si izberete kude......
|
|
Тема
|
[re: endone]
|
|
Автор | StreetStyleG1rl (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.04 13:22 |
|
Spored men e super CooL da moje6 break dancing nowadays. Cenata ne e strogo opredelena,zavisi ot naselenoto mqsto,ot kluba i ot drugi ne6ta/naprimer kolko sa dobri u4itelite i dali sa pe4elili nagradi/. Az mn otdavna iskam da se zanimavam s tova,no me e strah da ne se provalq. Imam informaciq 4e vav Vratsa e bezplatno a i breikarite sa mn dobri. V burgas sa sa6to izkliu4itelno dobri no tam e 309 lv na mesec. a v qmbol e 20./anglegirl@abv.bg/
|
|
Тема
|
[re: StreetStyleG1rl]
|
|
Автор | Sticky (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.04 14:08 |
|
колко за Бургас ?
monstribe наистина са много добри ( Враца ) на 13.VI би тряяло по неофициална информация да дойдат в сф покрай скейт състезанието
|
|
|
уе за Жеаца не6то спомена?аз пък ни6ту незнам.искам да кажа знам де ама едва ли да са толкова добри.нали са от вр.глей как си говоря за града:)незнам наистина.не съм гледала ни6ту.може да ида да гледам кат 6те идфат на сф-та.
оле 4ак сега зацепих 4е гофори6 за състезаниято ф неделя.надяфам се да ида...:)
ади 4аъ фи:)а за моите съграждани 6те поразпитам и 6те кажа пофе4е инфу:)
Once upon a time there was a fairy...
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Mila the STORM (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.06.04 20:45 |
|
am za stara zagora nqkoy znae li - otdavna se kaneh vyv varna, ama seq kat stana duma, moje da se iznakanq naj-setne v zarata :P samo kajete hora - kyde, kolko i t.n.
|
|
Тема
|
[re: little_fairy]
|
|
Автор | Sticky (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.06.04 10:22 |
|
не само са толкова добри ами даже и повече :)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | FSCrew (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.04 11:44 |
|
br0 moa ti pratq nqkolko ne6ta ama sa na ebg...pyk i az sedq zad tezata na drugite br0z 4e v ky6ti breakdance ne se u4i ...pyk i kakto kazvat te da trenira6 v klub ne se iziskvat mnogo finansovi sredstva. ae peace \\//
|
|